Kézilabda
Fekete Bozsana

Egy arany-, két ezüst- és egy bronzérmet szereztünk az MTK Budapest ugróversenyén (VIDEÓ+GALÉRIA)

Publikálva: 2021.01.24 Frissítve: 2021.01.24 Atlétika

Jó eredményekkel indítottuk az idényt.

Szombaton, a Lantos Mihály Sportközpontban rendezték az MTK Budapest 2. fedettpályás ugróversenyét, ahol az atléták az évben először mutathatták meg élesben, hol tartanak, mit tudnak.

A családias hangulatban zajló viadal első száma a női hármasugrás volt, Szabó Beatrix már a második kísérletére 12.28-az ugrott, ami elég volt a végső győzelemhez. A második helyet 11.84-gyel az a Hargitai Vanda szerezte meg, aki néhány hónappal ezelőtt igazolt át klubunkba, míg a harmadik az FTC atlétája, T. Kovács Adrienn lett 10.31 méterrel.

A következő szám a női magasugrás volt, amelyet az UTE sportolója, Szabó Barbara nyert meg 1.83-mal, míg a második hely az 1.81-es egyéni csúcsot ugró Nemes Ritáé lett. A bronzérmet klubunk tehetsége, Renner Luca szerezte meg, szintén 1.81 méterrel. Többpróbázónk, Krizsán Xénia 1.75-tel az 5. helyen végzett.

Zárásként a férfi magasugrás következett, amit nagy versenyben Bakos Péter nyert 2.18-cal, megelőzve atlétánkat, Jankovics Dánielt, aki 2.15-öt ért el, a harmadik Hodossy-Takács Sámuel lett 2.12-vel. Remekül kezdte a szezont Deutsch Domonkos is, hiszen 2.03-mal, fedettpályás egyéni csúccsal ötödik lett, de a 2 métert ugró, hetedik helyen záró Guth Mátyás is egyéni rekordnak örülhetett. A nyolcadik Maklári Dániel lett, aki 1.95-tel beállította egyéni legjobbját.

Részletes eredménylista ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!