Atlétika
Jankovics Dániel

EGMT – Weekend Series

Publikálva: 2020.06.08 Frissítve: 2020.06.08 eSport

Féltávhoz érkezett Dani és Patrik szezonja

A német EGTM-sorozat féltávhoz érkezett. A csapat, amelyben versenyzőink szerepelnek, a harmadik forduló óta a „C Lobby”-hoz tartozik, de így sem kapcsolhatnak tartalék üzemmódra.

A sorozatról további információkat ITT találhatnak meg.

Pilótáink eddig kétszer állhattak a dobogó tetején, egyszer a második helyen és kétszer kellett gyengébb eredménnyel megelégedniük. Saját lobbyjukb​an ők büszkélkedhetnek a kvalifikációkon, illetve versenyek alatt megfutott leggyorsabb körökkel, melyek az „A" és „B" lobby-kban is megállnák a helyüket.

Dani:

                -3-szor kvalifikáció Pole-pozíció és leggyorsabb kör

                -2-szer első helyezés

                -1-szer második helyezés

Patrik:

                -2-szer megeyedik helyezés

A csapat eddigi megszerzett 154 pontjából 99-et saját versenzőink tudhatnak magukénak.

Következő helyszín a belgiumi Circuit de Spa-Francorchamps a maga 7.004 km hosszúságával, és a változékony időjárásával (A következő versenyre is esőt ígérnek az időjárás-jelentések). A pálya otthont ad többek között a „Száguldó Cirkusznak” (Formula 1), World Series by Renault-nak, a 24h, és 1000 km-es Endurance versenyeknek is.

Híres helyszínről van szó, hiszen olyan különlegességekkel találkozhatnak az ott versenyző pilóták, mint például a mindenki által ismert Eau Rouge, ami az alatta csörgedező patakról kapta a nevét, vagy a Blanchimont, amely régen nem rendelkezett bukótérrel, és a külső ívén fák és emelkedő övezte. Végül a Blanchimont kanyar után a „Buszmegálló” következik. A pálya a kilencvenes évek végén nyerte el a mai, ikonikus formáját.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!