Atlétika
Nemes Rita

Dupla terhelés következik

Publikálva: 2017.02.01 Frissítve: 2017.02.02 Labdarúgás

Tovább folytatódik a felkészülési mérkőzések sora.

Jól indította a beleki meccsszériát a kék-fehér gárda, miután magabiztos győzelmet aratott az első Törökországban rendezett mérkőzésén az FK Aktöbe ellen. Tamási Zsolt szeretné, ha a csapata igazi meccsterhelést kapna, így csütörtökön kétszer is pályára lép a keret.

Első körben, (helyi idő szerint) 15:00 órától a macedón bajnokság negyedik helyén álló Rabotnicski Szkopje lesz az ellenfél. A fővárosiak az utóbbi négy bajnoki meccsükön nem találtak legyőzőre, így magabiztosan indulhattak neki a téli felkészülési időszaknak. Az eddigi egyetlen hivatalos barátságos meccsükön, január 31-én 2-0-ás győzelmet arattak a Terek Grozny ellen, így az MTK Budapest számára az ellenük megvívott mérkőzés jelentheti a tél eddigi legnagyobb kihívását.

Pihenésre nem sok idő lesz a mérkőzés után, hiszen rögtön 17:00 órakor kezdünk a Zagłębie Lubin ellen, amely a lengyel bajnokság hatodik helyén vitézkedik pillanatnyilag. A lengyelek az utolsó öt mérkőzésükön felemás mérleget mutattak, hiszen két vereség után egy döntetlen és két győzelem következett. A lubini gárda a téli időszakban egyelőre egy barátságos mérkőzést játszott, melyen 1-1-es döntetlent ért el a Terek Grozny ellen.

A két felkészülési mérkőzés remek lehetőséget ad majd Tamási Zsolt vezetőedző számára, hogy minden játékosát éles helyzetben is bevethesse.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!