Vívás – kard
Szatmári András

Dupla megmérettetés

Publikálva: 2014.12.04 Frissítve: 2014.12.04 Röplabda

Ahogyan a múlt héten, úgy ezen a héten is kétszer lép pályára az MTK Budapest. Szél Márta, vezetőedző küzdelmes, de örömteli mérkőzésekre számít.

Az MTK Budapest múlt héten kétszer lépett pályára. Előbb a Jászberényi RK csapatát fogadták otthonukban, a Magyar Kupa visszavágóján, – melyen a vendégek győzedelmeskedtek, ezzel a kék-fehérek elbúcsúztak a Kupától – majd Kaposvárra utaztak, ahol szintén nem sikerült nyerni.

Pihenésre nem sok idő jutott, az MTK Budapest ezen a héten is kétszer sorakozik fel a pályán. Pénteken, az Ikercsarnokban, a tabellán egy hellyel mögöttük álló Miskolc ellen javíthatnak,az első körben elszenvedett vereségükért, vasárnap pedig a sereghajtó Palota RSC otthonában remekelhetnek ismét Szél Mártáék.

Mivel a nyolc közé jutás a cél, így nagyon fontos, hogy mindkét mérkőzést győzelemmel zárja az MTK Budapest. Erre megvan minden esély, hiszen a lányok szorgalmasan készültek a héten, és úgy tűnik, túl vannak a múlt hétvégi kaposvári vereségen is – tudtuk meg Szél Mártától, aki nehéz, de örömteli mérkőzésre számít.

– A Miskolc összeszokott csapat, amely biztosan küzdeni fog most is a pontokért. Nem lesz könnyű dolgunk, de muszáj behúznunk ezt a győzelmet. Oláh Janóval azon dolgozunk, hogy a lányok felszabadultan lépjenek pályára. Vasárnap szintén nehéz dolgunk lesz a Palota ellen, mely legutóbb a Gödöllőt is megdolgoztatta. De bízom benne, hogy ezen a meccsen is odateszik magukat a játékosok, és, hogy – a továbbra is sérült Benkó Bettin kívül – mindenkire számíthatok.

Dupla megmérettetés

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!