Atlétika
Nemes Rita

Dupla arany a gyerekeknél

Publikálva: 2016.07.02 Frissítve: 2016.07.01 Röplabda

A felnőttek ötödik helyen zárták az NB I-et, a juniorok bajnokok, az ifik pedig bronzérmesek lettek. Fel volt adva tehát a lecke a fiatalabbaknak.

Az MTK Budapest női röplabdaszakosztályának jól, sőt kifejezetten jól sikerült a 2015/16-os szezon. Hollósy László együttese az ötödik helyen végzett az NB I-ben, a Leiszt Máté irányításával a juniorok és ifik pedig az első, illetve a harmadik helyén zárták a korosztályos bajnokságot.

A Tímár Edit vezette serdülők is tovább öregbítették az MTK Budapest hírnevét: a BRSZ I. osztályában arany, II. osztályában ezüstérmet szereztek.

De mi a helyzet a gyermekcsapatainkkal?

Az MTK Budapest „A” csapata aranyérmet szerzett a BRSZ I. osztályában: Benkóné Kőrös Mária együttese tizennégy meccséből tizenkettőt megnyert, 40-7-es szettaránnyal zárta a bajnokságot, egy ponttal megelőzve a második helyezett Herculest.

A MTK Budapest „A” bajnokcsapatának tagjai: Baranyai Lili, Boda Anna, Boros Réka, Csóri Flóra, Diószegi Villő, Divényi Zita, Hábetler Hanna, Horvát Antónia, Móri Blanka, Szatmáry Lilla
Vezetőedző: Benkóné Kőrös Mária

Fel volt adva tehát a lecke az MTK Budapest „B” csapatának. Ők pedig köszönték szépen, és tartották a tétet, nem adták alább, mint kortársaik.

Az MTK Budapest „B” csapata szintén aranyérmet szerzett a BRSZ II. osztályában: Benkóné Kőrös Mária csapata is tizenkét meccset nyert a tizennégyből, ugyanannyi ponttal végzett, mint a Kispest, ám jobb szettarányának köszönhetően (38-10, ill. 39-13) bajnok lett.

A MTK Budapest „B” bajnokcsapatának tagjai: Dékány Veronika, Hideg Sára, Káposztás Júlia, Légmán Luca, Mihalics Lili, Örményi Annamária, Őry-Kovács Anna, Palányi Márta, Ryan Noémi, Sátorhelyi Lilla, Stumpf Alíz, Száday Dóra, Varga Borbála, Vámos Adrienn, Weibel Eperke  
Vezetőedző: Benkóné Kőrös Mária

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!