Atlétika
Nemes Rita

Csapatkapitányunk hosszabbított

Publikálva: 2018.01.12 Frissítve: 2018.01.17 Labdarúgás

Meghosszabbította - eredetileg nyáron lejáró - szerződését Kanta József

Kanta József 1984-ben született Keszthelyen, húsz éve az MTK játékosa.

Józsika jelképezi a folytonosságot az MTK-ban, klubhűsége megkérdőjelezhetetlen. Hívhatták bárhogy az egyesületet szerepelhetett akármelyik osztályban, ő mindig velünk volt.

Hiába volt váltás a kispadon, a szakvezetők rendre vele képzelték el a csapat összeállítását. Fáradhatatlanul szolgálja a klubot, melynek játékosai akkor is számíthatnak rá, ha sérülés miatt éppen nem tud a vezetőedző rendelkezésére állni.

Legutóbbi félévértékelő interjújában játékmesterünk kiemelte, a Magyar Kupa győzelem még hiányzik gyűjteményéből, így rendkívül motiváltan várja a tavaszi folytatást. 

Kapitányunk az élvonalban, eddig 280 mérkőzésen, 100 alkalommal volt eredményes. Az MTK Budapest játékosaként magyar bajnoki arany, ezüst és bronzérmet szerzett, illetve Szuperkupát is nyert. Az Új Hidegkuti Nándor Stadion nyitómérkőzésén ő szerezte az első hazai gólt.

Polyák Balázs, sportigagatónk így fogalmazott a szerződés aláírása után: – Kanta Józsi múltja, jelene és a jövője is az MTK. Megtiszteltetés ilyen játékost és embert továbbra is a csapatban tudni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!