Tenisz
Babos Tímea

Bridzs: remek hangulat, rengeteg résztvevő (GALÉRIA)

Publikálva: 2022.11.14 Frissítve: 2022.11.13 Bridzs

Hatalmas érdeklődés mellett zajlottak a hétvégi versenyek.

Szombat reggel megtelt a Récsei Centerben található bridzsterem, ugyanis szép számmal érkeztek versenyzők a különböző megméretésekre. Nemcsak egy, hanem három versenyen is indulhattak az érdeklődök, hiszen az MTK Budapest Bridzs szakosztálya adott otthont a szenior párosbajnokságnak, az ifjúsági párosbajnokságnak, a dr. Sebes Gábor emlékversenynek, illetve az amatőr versenyzők számára hirdetett küzdelmeknek.

A nagy érdeklődés mellett külön öröm volt, hogy nagyon sok fiatal választotta hétvégi programként az ifjúságiak versenyét, ifjú titánok lepték el a versenyasztalokat. Nagy boldogság ez, hiszen szakosztályvezetőnk, dr. Spielmann János éppen ezen az úton szeretne tovább haladni a klubunkban folyó munkával.

‒ Remek hangulat és nagy érdeklődés jellemezte a szombati versenynapunkat. A legnagyobb örömünk pedig az volt, hogy rengeteg fiatal versenyző vett részt Récsei Center termében lezajlott megméretésen. Az MTK Budapest vezetőségével éppen azt az irányt tűztük ki magunk elé, hogy minél több fiatal sportolóval bővítsük a szakosztályunkat, és stabil utánpótlás-nevelő klubja legyünk ennek a sportágnak.

A nap végén természetesen éremmel és ajándékkal jutalmazták a helyezést elért párosokat, az ifjúsági kategóriát pedig a világbajnokságon is kiválóan szereplő Argay Zsolt-Kemény Márk duó nyerte, akik kék-fehér színekben versenyeznek. A szenioroknál Ormay György-Szabó Sándor páros végzett az élen.

Ebben az évben még a miskolci csapattal közösen vesz részt klubunk a vidékbajnokságon, illetve januárban tervben van az MTK Budapest Bridzs Open verseny megrendezése is. Ezeknek a részleteiről később bővebben beszámolunk.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!