Tenisz
Fucsovics Márton

Bridzs: családias hangulatban telt ez a vasárnap is (GALÉRIA)

Publikálva: 2022.03.01 Frissítve: 2022.02.28 Bridzs

Február 27-én – immáron harmadik alkalommal – rendeztük meg az MTK Budapest nyílt bridzsversenyt.

A Magyar Bridzs Szövetség versenytermében ‒ egyben az MTK Budapest szakosztályának klubhelyiségében ‒, a Récsei Centerben zajlott a megméretés. 21 pár, azaz 42 versenyző vett részt az eseményen, ahol több kategóriában is díjazták a legjobbakat, sőt könyvjutalomban is részesülhettek a helyezést elérők. Az első kört Mezei Katalin és Zsögöny Ilona – kék-fehér sportolóink – zárta legjobban, sőt ismét díjjal távozhattak a nap végén. 

Dr. Spielmann János ‒ az MTK Budapest Bridzs szakosztályának elnöke ‒ a következőképp értékelte a versenynapot, illetve a közelgő világbajnokságról is mesélt.

‒ Nagyon kellemes hangulat, jó társaságban telt a verseny, és a résztvevők is meg vannak elégedve ezzel a lebonyolítással. Külön öröm számunkra, hogy egyre több fiatal is szerepel a versenyeinken, sőt az MTK Budapest szakosztályából hárman is tagjai a nemzeti együttesnek.

A magyar együttes a világbajnokságra március végén utazik, az olaszországi nemzetközi eseményen 24 csapat vesz részt, az első héten kvalifikálhatják magukat a legjobbak a nyolc közé, ami a magyar csapat számára bombasiker lenne. Március 28-án ül asztalhoz először a magyar egylet a világeseményen.

A versenysorozat negyedik fordulója április 10-én lesz, ahová sok szeretettel várnak minden érdeklődőt és versenyzőt, hiszen kiváló atmoszféra fogadja a látogatókat. 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!