Atlétika
Moravcsik Angéla

Boldog születésnapot, Géza bá!

Publikálva: 2019.06.05 Frissítve: 2019.06.05 Ökölvívás

Drexler Gézát ünnepeljük.

Szerencsés egyesület az MTK Budapest. Szerencsés, mert számos nagy bajnok és legendás szakember választotta családjának, otthonának. Szerencsés egyesület az MTK Budapest, mert mindig képes volt apró, vagy nagyobb csodákkal is megajándékozni a saját közösségét, de akár az egész országot is.

Ha a mai MTK Budapest ökölvívása szóba kerül, azonnal mindenkinek Drexler Géza neve ugrik be. Ez a név ma már nemcsak szeretett klubunkban, hanem a magyar ökölvívásban is fogalom.

Ha figyeljük az ökölvívóversenyeket, egy-egy sportoló sajátos küzdési módja alapján azonnal meg tudjuk mondani, Drexler tanítványáról van szó, ugyanis a munkája pozitív bélyegként ragad versenyzőire.

A szakma tudja, napjaink egyik legjobb utánpótlás-nevelő edzője Drexler. A múltban és a jelenben is sikerek hosszú sora írható, sorakoztatható a neve mellé. Európa- és világbajnokok, olimpiai szereplők, számtalan magyar bajnok, minden korosztályból.

Nem csupán edzőnek, de a szó nemes értelmében vett nevelőnek, pedagógusnak is kiváló. Ráadásul ő azon szakembereinknek egyike, akinek valóban kék-fehér vér folyik az ereiben, és a gyerekeit is a klub szeretetére neveli.  

Drexler Gézától rengeteget tanulhatnak a bunyóról, de az életről is azok, akik mellette dolgozhatnak akár versenyzőként, akár stábtagként. Már most sikerült legendává válnia és még mindig tele van energiával, tervekkel, álmokkal. Mivel nagy harcos, valóra is fogja váltani ezeket.  

Drexler Géza ma ünnepli 61. születésnapját. Isten éltesse sokáig, és köszönjük, hogy ismerhetünk. Boldog szülinapot Géza bá!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!