Taekwondo
Patakfalvy Luca

Bemutatkozik a bridzsszakosztály

Publikálva: 2020.11.01 Frissítve: 2020.11.01 Bridzs

Régi-új taggal bővült klubunk portfóliója: az MTK Magazin következő adásában bridzszakosztályunk kiválóságaival ismerkedhetünk meg.

Az MTK-Magazin stábja a több mint 80 év után újra életre hívott bridzsszakosztályunkat látogatta meg.  

Az a furcsa helyzet állt elő, hogy március közepe óta – mióta felütötte a fejét a koronavírus – sokkal többet bridzselek, mint korábban. Dolgozom ugyan otthonról, de értelemszerűen jóval kevesebbet utazom, ami sok időt vett el – mesélte klubunk szupernagymestere, dr. Winkler Gábor, aki tagja volt az első online bridzs világjátékokon ezüstérmet szerző magyar-izraeli csapatnak. – Nyilván nem vagyunk szomorúak a második hely miatt, de persze jó lett volna megnyerni az egészet. A negyed- és az elődöntőben is egy-egy rendkívül erős amerikai csapatot búcsúztattunk, de a fináléban a törökökkel már nem bírtunk.

Miért érdemes kipróbálni a bridzset? Mi lehet benne vonzó a fiatalok számára? Mennyi idő elsajátítani a szabályokat? Az összes fenti kérdésre – és még többre is – választ kapunk az MTK Magazin november 7-i adásában. Megszólal többek között szakosztályvezetőnk, Spielmann János, nagymesterünk, Mezei Katalin, illetve Jalsovszky Janka, ifjúsági válogatott versenyzőnk.

2020. november 7. 11:15 MTK-Magazin; Sport 1 TV

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!