Atlétika
Moravcsik Angéla

Babosék Dubaj bajnokai!

Publikálva: 2015.02.21 Frissítve: 2015.02.21 Tenisz

Babos, Mladenovics - Muguruza, Suarez Navarro 6-3, 6-2 Azonnal brékelőnybe kerültek Babosék, de Mladenovics rögtön elveszítette adogatását. Szerencsére a mérkőzésen utoljára. Babos Timi fenomenális volt: a döntő alatt végig biztosan hozta szerváját. Az egész tornán egy szettet vesztett a magyar, francia kettős: még az elődöntőben. Utána ott is hengereltek, miként az egész tornán.

Babosnak ez volt a kilencedik páros tornagyőzelme. Timi és Krisztina Mladenovics tavaly négy alkalommal jutott döntőbe: Párizsban, Wimbledonban, Cincinnatiben és Limoges-ban.

A 21 éves magyar játékos eddig egy Grand Slam-, 13 WTA- és 2 WTA125-ös döntőt játszott párosban. WTA-versenyen 8, WTA125-ös tornán egy alkalommal ünnepelhetett végső győztesként. Egyesben egyszer nyert WTA-versenyt.

– Jooooó! Megvan végre az első tornagyőzelmünk 2015-ben! Nagyon boldog vagyok! – Babos Tímea kiabálta Dubaj légterébe örömét. – Taktikusan játszottunk. Nagy győzelem ez, tényleg boldog vagyok, egész héten jól teljesítettünk, igazán koncentráltunk, és ez kifizetődött!

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!