Atlétika
Nemes Rita

Hírek

Atlétika 2022.10.27 Atlétika: „Az Európa-bajnoki ötödik hely hatalmas motivációt adott” - Krizsán Xénia (LAPSZEMLE)

Atlétika: „Az Európa-bajnoki ötödik hely hatalmas motivációt adott” - Krizsán Xénia (LAPSZEMLE) Krizsán Xénia a Magyar Atlétikai Szövetségnek adott interjút idei szezonjáról, mely során fedettpályán nem versenyzett, mert a nyári világbajnokságon, illetve az Európa-bajnokságon szeretett volna minél jobb teljesítményt nyújtani.

Atlétika 2022.10.25 Atlétika: vasárnap került sor az U12-esek regionális versenyére

Atlétika: vasárnap került sor az U12-esek regionális versenyére A kölyökatlétikai program keretein belül álltak rajthoz sportolóink.

Atlétika 2022.10.23 Atlétika: Almási Olivér az elérhetetlent hajtja az elérhetőért (LAPSZEMLE)

Atlétika: Almási Olivér az elérhetetlent hajtja az elérhetőért (LAPSZEMLE) A 110 méteres gátfutás U23-as hazai bajnoka, Almási Olivér az idén hajszál híján elérte a kitűzött céljait; az MTK Budapest fiatalja jövőre a korosztály Európa-bajnokságán is bizonyíthat.

Atlétika 2022.10.20 Atlétika: Jankovics Dániel sikeres műtét után már a világbajnokságra gondol

Atlétika: Jankovics Dániel sikeres műtét után már a világbajnokságra gondol Egyesületünk fedettpályás Európa-bajnoki döntős magasugrója, Jankovics Dániel kedden bokaműtéten esett át. Danit az elmúlt szezonban hátráltatta fájós bokája, ezért döntött úgy, kés alá fekszik, hogy teljesen egészségesen készülhessen a 2023-as budapesti világbajnokságra. Sportolónkat a sérülésről és a soron következő időszakról kérdeztük.

Atlétika 2022.10.11 Atlétika: dobogós helyek a budapesti gyermekbajnokságon

Atlétika: dobogós helyek a budapesti gyermekbajnokságon Az MTK Budapest reménységei közül Bardi Borbála, Sivadó Lelle, Gácsi Lili és a 4x200 méteres fiúváltó is érmet szerzett a budapesti atlétikai gyermekbajnokságon.

Atlétika 2022.10.11 Atlétika: egyéni csúcsok és 20. hely Debrecenből

Atlétika: egyéni csúcsok és 20. hely Debrecenből Boutros Zoé a 20. helyen végzett az U14-es összetett országos bajnokságon.

Atlétika 2022.10.01 Atlétika: arany- és bronzérem a csapatbajnokságon

Atlétika: arany- és bronzérem a csapatbajnokságon Újra rúdugrásban jeleskedtünk.

Atlétika 2022.09.18 Atlétika: a Honvéd nyerte a csapatbajnokságot

Atlétika: a Honvéd nyerte a csapatbajnokságot A szombati nyitónap után is élen álló Budapesti Honvéd sikerével zárult vasárnap az atlétikai csapatbajnokság döntője. A negyedik helyen végeztünk.

Atlétika 2022.09.17 Atlétika: az első nap után második helyen állunk

Atlétika: az első nap után második helyen állunk Egyesületünk 250 pontot gyűjtött a csapatbajnokság első napján, ezzel jelenleg a második helyet foglaljuk el a Budapest Honvéd mögött hét ponttal lemaradva.

Atlétika 2022.09.17 Atlétika: „Az Európa-bajnokság előtt elfogadtuk volna ezt az eredményt” – Szabó Dezső (VIDEÓ)

Atlétika: „Az Európa-bajnokság előtt elfogadtuk volna ezt az eredményt” – Szabó Dezső (VIDEÓ) Atlétaedzőnk, Szabó Dezső értékelte Krizsán Xénia Európa-bajnoki ötödik helyét, valamint beszélt új többpróbázónkról, Nemes Ritáról is.

« Előző oldal 1415161718192021222324 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!