Atlétika
Szentgyörgyi Zita

Atlétika: Szuperliga hazai pályán

Publikálva: 2021.09.03 Frissítve: 2021.09.02 Atlétika

Újra Budapesten bizonyíthatnak atlétáink.

Hétvégén a Lantos Mihály Sportközpontban rendezik az atléták szuperligadöntőjét, amelyen számos sportolónk jó eséllyel pályázik az éremre. Két olimpikonunk, Krizsán Xénia és dr. Nguyen Anasztázia is ott lesz a versenyen: előbbi hárompróbában, utóbbi távolugrásban indul. Szintén ott lesz a távolugrók mezőnyében Endrész Klaudia, míg hárompróbában Marosi Viktóriát is láthatjuk. Viki sűrű hétvége elé néz, hiszen emellett még hármasugrásban és gerelyhajításban is rajthoz áll.

Hármasugrásban még Hargitai Vandának és Szabó Beatrixnak szurkolhatunk, női gerelyhajításban Sári Pálma és Moravcsik Angéla képviseli a kék-fehér színeket. A fiúk mezőnyében Jancsik Martin és Jancsik Tamás bizonyíthat, előbbi különösen jó formában várja a versenyt, hiszen augusztus 24-én egyéni csúcsot javított.

Női magasugrásban Renner Lucáért szoríthatunk, a férfiaknál pedig Jankovics Dánielé és Guth Mátyásé lesz a főszerep. Rúdugrásban ezúttal hat MTK-s atlétát láthatunk Hornácsik Gréta, Kováts Fanni, Szabó Diana, Petry Alexandra, Nagy Marcell és Vári Péter személyében, míg 400 méteren Répássy Hanna áll rajthoz.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!