Atlétika
Szabó Beatrix

Atlétika: Szombaton kezdődik a csapatbajnokság

Publikálva: 2021.09.10 Frissítve: 2021.09.10 Atlétika

Egyesületünk ismét az UTE gárdájával együtt indul az atlétikai csapatbajnokságon.

Klubunk ismét a budapesti lila-fehér alakulattal együtt vesz részt az atlétikai csapatbajnokságon, melynek ezúttal is Székesfehérvár ad otthont. Tavaly ezüstéremmel zártunk, így idén is jó esélyünk van arra, hogy dobogós helyen végezzünk.

A mi szempontunkból a női rúdugrással kezdődik a viadal, itt Kováts Fanni, Petry Alexandra, Szabó Diana és Hornácsik Gréta indul, majd hármasugrásban Szabó Beatrix, Hargitai Vanda és Marosi Viktória gyűjtögetheti pontjainkat.

100 méteren a nőknél dr. Nguyen Anasztázia és Endrész Klaudia, a férfiaknál Almási Olivér áll rajthoz, 400 méteren pedig Répássy Hanna képviseli klubunkat. Ezt követően magasugrásban Deutsch Domonkosnak, Guth Mátyásnak és Jankovics Dánielnek szurkolhatunk.

Női gerelyhajításban Moravcsik Angéla, Sári Pálma, Krizsán Xénia és Marosi Viktória került be a csapatba. A szombati nap zárószáma a női 4x100 méter lesz.

A vasárnapi programot rúdugróink, Nagy Marcell és Vári Péter kezdik, később Jankovics Dániel hármasugrásban is bizonyíthat. Női magasugrásban Szabó Beatrix és Renner Luca hajt a pontokra.

Női 100 méter gáton Krizsán Xéniáért szoríthatunk, míg férfi 110 méter gáton Almási Olivér áll rajthoz. Répássy Hanna a szombati 400 méter után vasárnap 800-on mutathatja meg, mit tud, majd gerelyhajításban Jancsik Tamás, Jancsik Martin és Magyari Zoltán indul kék-fehér színekben.

Ezt követően női távolugrásban Endrész Klaudiát és dr. Nguyen Anasztáziát láthatjuk, utána 200 méteren pedig Vágvölgyi Csabának drukkolhatunk. Az utolsó egyéni versenyszám a női súlylökés lesz, ahol Krizsán Xénia áll a dobókörbe, majd a 4x400-as férfi váltóval zárul a hétvége.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!