Kézilabda
Mészáros-Mihálffy Adrienn

Atlétika: indul az országos bajnokság

Publikálva: 2022.06.24 Frissítve: 2022.06.23 Atlétika

Több éremesélyes atlétánk vág neki a szezon egyik legfontosabb versenyének.

Péntektől vasárnapig a Lantos Mihály Sportközpontban – azaz számunkra hazai pályán – rendezik a 127. atlétikai országos bajnokságot. A tavalyi kétnapos lebonyolítás után ezúttal három napig tart a verseny, így szinte minden számban selejtezővel kezdenek a sportolók.

Az első napon főként ugrószámokat láthattunk: többek közt rúdugrónk, Nagy Marcell és Kováts Fanni is ott lesz, míg magasugrásban Jankovics Dániel címvédőként indul. 100 méteren több sprinterünknek is szurkolhatunk, 400 méteren Erdei Tamara képviseli klubunkat, de a nap végén hármasugrásban is érdekeltek leszünk.

Szombaton gerelyhajítással kezdünk: Moravcsik Angéla, Járvás Máté és többpróbázónk, Krizsán Xénia is ott lesz a mezőnyben. Női magasugrásban Szabó Barbara az egyik esélyese a viadalnak, csak úgy, mint távolugrásban dr. Nguyen Anasztázia. Almási Olivér 110 gáton bizonyíthat, míg 800-on Ferencz Anna és Együd Máté indul.

A Sport TV mindhárom nap közvetíti az eseményeket, illetve élő stream lesz elérhető a Magyar Atlétikai Szövetség Youtube csatornáján.

A részletes program ITT található.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!