Kézilabda
Kekezovity Anna

Atlétika: hétvégén rendezik a csapatbajnoki elődöntőt

Publikálva: 2022.05.12 Frissítve: 2022.05.12 Atlétika

Győrben harcolhatjuk ki a fináléba kerülést.

Hétvégén több helyszínen rendezik az atlétikai csapatbajnokság elődöntőjét, melyen természetesen klubunk is indul, ráadásul a tavalyi – UTE csapatával közösen elért – második hely alapján a verseny egyik esélyesének számítunk.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az elődöntőből 10-10 együttes jut be a fináléba, amit ezúttal a debreceni Gyulai István Atlétikai Stadionban rendeznek. Fontos változás még, hogy ezúttal minden csapat önállóan versenyez, tehát most nem a lila-fehérekkel indulunk együtt.

Természetesen a cél a döntőbe jutás, így számos nagyszerű atlétánk rajthoz áll Győrben, a nyugati csoport elődöntőjében. Gerelyhajításban a Jancsik testvérek mellett Járvás Máté is képviseli klubunkat, míg férfi rúdugrásban Nagy Marcell gyűjtögetheti a pontokat.

Két nemrég igazolt üdvöskénknek, Bartha Lillának és Mátó Sárának több számban szurkolhatunk, de ott lesz két olimpikonunk, dr. Nguyen Anasztázia és Krizsán Xénia is, csak úgy, mint Szabó Barbara, aki a magasugrás egyik esélyese. Természetesen rajtuk kívül még számos remek atlétánk küzd a pontszerző helyekért.

A pontverseny aktuális állását szombaton és vasárnap is ITT lehet követni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!