Kézilabda
Koronczai Petra

Atlétika: benned is ott van a szupererő?

Publikálva: 2023.06.07 Frissítve: 2023.06.06 Atlétika

Június 8-án a Lantos Mihály Sportközpontban várják a mozogni és a sportággal megismerkedni vágyó gyerekeket és szüleiket.

A legfontosabb alapmozgásokat tartalmazó sportággal, az atlétikával lehet megismerkedni igazi délutáni családi program keretein belül. A helyszínen mindenki megmutathatja mennyire ügyes futásban, gátfutásban, dobásban és ugrásban. Játékosan kipróbálhatják a kilátogatók az élsportolói élményeket. Lesz helyből távolugrás, különböző dobások, célbadobás, sprint, sebességmérés, akadálypálya. Bemutatásra kerülnek az atlétika nevezetes csúcsai, illetve eszközei is.

A „Benned is ott a szupererő! #ATLÉTAVAGYOK” elnevezésű gyermekprogram keretein belül az egyes versenyszámokban a gyerekek szakemberek felügyelete mellett mutathatják meg a bennük lévő szuper erőt. A nap végére pedig kiderül, hogy ki a legtehetségesebb atléta az egyes versenyszámokban. A résztvevők oklevelet, szilikon karszalagot, müzliszeletet és frissítőt is kapnak.

A Magyar Atlétikai Szövetség vár minden mozogni vágyó gyermeket és szüleiket 2023. június 8-án ‒ csütörtökön ‒ 13:00 óra és 19:00 óra között Zuglóban, a Lantos Mihály Sportközpont ‒ 1149 Budapest, Csömöri út 25-27. ‒ előtti füves területen. 

Az eseménnyel párhuzamosan zajlik a Magyar Nagydíj Sorozat WA Continental Tour Bronze versenye.

Atlétika: benned is ott van a szupererő?

 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!