Atlétika
Nagy Marcell

A téli szünetben tovább erősödő Vasast látjuk vendégül

Publikálva: 2021.01.12 Frissítve: 2021.01.12 Röplabda

A Vasas Óbuda röplabdázói látogatnak Budaörsre csütörtök délután.

Majd egy hónapnyi szünetet követően ismét pályára lép női röplabdacsapatunk: Leiszt Máté tanítványai a Vasas Óbudát látják vendégül Budaörsön. A két együttes első, decemberi mérkőzését a piros-kékek nyerték 3-0-ra, és azóta tovább erősödött csütörtöki ellenfelünk. Feladóposztra a török Sila Çalışkan, centerbe a görög Aikaterina Giota érkezett.

A decemberi mérkőzés nagyon sűrű időszak közepén jött, akkor ütközött ki talán először az a fáradtság a csapaton, ami az utolsó pár meccsünkre rányomta a bélyegét – árulta el vezetőedzőnk, Leiszt Máté. – Szerencsére most volt kis időnk pihenni, feltölteni az elemeket. Játékra éhesen szeretnénk belemenni a meccsbe, meg kell találni a motivációt mindenkinek. A Vasasba érkezett két új, nagyon magasan jegyzett játékos, mindenképpen erősödtek, de engem most jobban érdekel, hogy az elmúlt pár hétben gyakorolt elemeket hogyan tudjuk beépíteni a játékunkba.      

A csütörtöki mérkőzésen dr. Árpás Krisztina és Kiss Zoltán fújja a sípot. A találkozót – a vonatkozó kormányrendeletben előírtaknak megfelelően – zárt kapuk mögött rendezik.

2021. január 14. 17:15 MTK Budapest–Vasas Óbuda (Extraliga, 14. forduló); Aramis SE Futsalcsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!