Atlétika
Vári Péter

A legfelső osztályban a bajnoki cím, a harmadik divízióban a feljutás esportolóink célja

Publikálva: 2021.01.21 Frissítve: 2021.01.21 eSport

Január 24-én nagycsapatunk, a gyenge rajtot követően egyre jobb teljesítményt nyújtó TrollFoci-Hálószaggató esportot, Akadémiánk a rivális Cobra 11 gárdáját fogadja.

HPCL I. osztály:

A Magyar Pro Clubs Bajnokság tizedik játéknapjával közeledik a küzdelmek vége, azonban a mezőny kiélezettségének köszönhetően a legtöbb lényegi kérdés még nem dőlt el. Az utolsó fordulók sok izgalmat tartogatnak magukban.

Csapatunk vezeti a tabellát, és öt ponttal áll a második helyezett HELL Honvéd előtt.

MTK Budapest esport–TrollFoci-Hálószaggató esport (Január 24. 21:00)

TrollFoci-Hálószaggató esport–MTK Budapest esport (Január 24, 21:30)

Vetélytársunk pocsékul kezdte a szezont, és a középmezőny aljában tartózkodott, azonban a szünetet követően jelentősen tudtak javítani formájukon. Matematikailag a bajnoki címre is esélyesek, azonban a dobogót tűzhetik ki reális célul, miután mindössze egy ponttal vannak lemaradva a jelenleg állás szerint – hiszen a Veszprém Futsal esport január 21-én 21:00-kor pótolja be a Puskás Akadémia esporttal elmaradt párharcát – a pódium legalsó fokától.

Esportolóink a bajnoki címért küzdenek, így a maximálisan megszerezhető hat pontot szeretnék begyűjteni. Amennyiben ez sikerül, a HELL Honvéd együttesének meg kell nyernie mindkét találkozóját, különben már az aranyérem megszerzését ünnepelhetik játékosaink. 

HPCL III. osztály:

MTK Budapest FIFA Akadémia–Cobra 11 (Január 24, 20:00)

Cobra 11–MTK Budapest FIFA Akadémia (Január 24, 20:30)

Akadémiánk továbbra is a feljutásért küzd, azonban a korábbi fordulókban elvesztett pontok miatt lemaradtak vetélytársuktól, a harmadik helyen álló Cobra 11-től. Vasárnap ellenük lépnek pályára, és sikeres párharcot követően jelentősen megnő az esély az osztályozót jelentő pozíció elérésére.

Szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!