Kézilabda
Farkas Johanna

A csoportkör jelentette a végállomást

Publikálva: 2020.09.01 Frissítve: 2020.09.01 eSport

Esportolóink nem tudtak bejutni az elődöntőbe a GoalHUB által rendezett tornán.

Pro Clubs csapatunk a "B" csoportba került a felkészülési kupán, amelyen nem sikerült a továbbjutás. 

A Future Gaming ellen kellett az első találkozón pályára lépnünk. Davee révén meglepetésre a vendégcsapat szerezte meg a vezetést (0–1), kellemetlenül játszott vetélytársunk. A 63. percben azonban a vendégjátékosunknak, Horváth Gábornak sikerült egyenlítenie (1–1), így a csapatok kénytelenek voltak osztozkodni a pontokon. 

A következő összecsapáson az RMS Galaxy ellen tartottunk erődemonstrációt, hiszen 6–1-re  győzedelmeskedtünk, szép és eredményes játékkal. Hajdú Viktor 4 góllal vette ki részét a sikerből.

Nokedlik SE fantázianévvel indultak ezúttal a soproni esportolók, akik ellen 4 alkalommal sikerült támadóinknak betalálni. Védelmünk ismét nem tudta kapott gól nélkül lehozni a mérkőzést.

A Grosics eSport több alkalommal megnehezítette a dolgunkat az elmúlt tornákon, ezúttal azonban ez nem jött össze ellenfelünknek. Gólzáporos mérkőzésen 4–2-re kerekedtünk riválisunk fölé. Hajdú 2 góllal és 2 gólpasszal jeleskedett, remekül játszott fiatal támadónk.

A továbbjutás az utolsó találkozón dőlt el, amelyen a második divízió tavalyi bajnokával, a Genesis Gaminggel (Vasárnapi Fun) kellett összecsapnunk. A 3. percben  hideg zuhannyal indult a találkozó: Stelcz átlövést követően betalált.

Bíró képtelen volt kivédeni a próbálkozást. Az idő múlásával sem tudtunk betalálni, így egyre feljebb lettek tolva játékosaink. Mindez végül a kárunkra volt, a 86. percben ugyanis Stelcz második alkalommal is a hálóba juttatta a labdát – a vártnál korábban búcsúztunk a tornától.

A tornát a Future Gaming nyerte meg, a döntőben 2–1-re fölülmúlva a PFLA-t.

Esport szakosztályunk támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!