Atlétika
Nagy Marcell

Női tőrcsapatunk bronzérmet szerzett a Magyar Kupa negyedik fordulójában

Publikálva: 2021.01.24 Frissítve: 2021.01.25 Vívás – tőr/párbajtőr

Vasárnap sem jöttünk haza üres kézzel.

Január 24-én, vasárnap rendezték a felnőtt tőr és párbajtőr Magyar Kupa 4. fordulójának csapatversenyét. Női tőrözőink (Kókai Csilla, Pöltz Anna, Rózsás Júlia) az első fordulóban 45-38-ra legyőzték a BHSE gárdáját, majd az elődöntőben 45-29-es vereséget szenvedtek a Fradi ellen. A harmadik helyért a zöld-fehérek második számú csapatával kellett megküzdeni, lányaink magabiztos, 45-33-as győzelmet arattak, ezzel begyűjtve a bronzérmet.

A férfi párbajtőrözők (Szényi Péter, Somody Soma, Bartkó Levente, Szalai Zalán) a Danubius RSC legyőzése után 45-37-es vereséget szenvedtek a BHSE II. csapatától. Ezt követően a Vasas II., majd az AVA együttesét is sikerült legyőznünk, így megszereztük az 5. helyet a rendkívül erős mezőnyben.

Párbajtőröző lányaink (Wimmer Dorina, Miskó Dorina, Simon Sarolta, Zalai Sarolta) szintén legyőzték a Danubius RSC-t, ám ezután vereséget szenvedtek az OMS Tatától. Ezt követően simán megverték a BVSC II.-t, majd kikaptak a BHSÉ-től, így végül fiatal csapatunk az előkelő 6. helyen zárt.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!