Atlétika
Krizsán Xénia

Hírek

Röplabda 2024.02.17 Röplabda: felszabadult játékkal érhetünk el eredményt a TFSE ellen (VIDEÓ)

Röplabda: felszabadult játékkal érhetünk el eredményt a TFSE ellen (VIDEÓ) Divényi Zita a múltheti meccsről, illetve a TFSE elleni esélyekről beszél.

Karate 2024.02.16 Karate: „Már az utazás előtt volt egy megérzésem az Európa-bajnoki eredményekkel kapcsolatban” ‒ Fischer Mihály (VIDEÓ)

Karate: „Már az utazás előtt volt egy megérzésem az Európa-bajnoki eredményekkel kapcsolatban” ‒ Fischer Mihály (VIDEÓ) Vezetőedzőnk szerint, akiktől elvárás volt az éremszerzés a kontinensviadalon, azok a versenyzők igazolták ezt, hozták a dobogós helyezéseket.

Atlétika 2024.02.16 Atlétika: szombaton kezdődik az országos bajnokság

Atlétika: szombaton kezdődik az országos bajnokság Máris nyakunkon a szezon egyik legjelentősebb eseménye.

Röplabda 2024.02.16 Röplabda: a tabella második helyén álló TFSE érkezik a hétvégén

Röplabda: a tabella második helyén álló TFSE érkezik a hétvégén Az eddigi legjobb játék kell ahhoz, hogy megszorongassuk ellenfelünket.

Vívás – tőr/párbajtőr 2024.02.16 Vívás: Somody Soma nem számított arra, hogy ő kapja az év legjobb férfi utánpótlás-sportolója díjat (VIDEÓ)

Vívás: Somody Soma nem számított arra, hogy ő kapja az év legjobb férfi utánpótlás-sportolója díjat (VIDEÓ) Kemény munka áll Soma mögött, és nagy célokkal tekint a jövőbe fiatal tehetségünk.

Kézilabda 2024.02.16 Kézilabda: „Magunkra kell koncentrálnunk szombaton ahhoz, hogy megvalósuljon a siker Budaörsön” ‒ Dakos Noémi (VIDEÓ)

Kézilabda: „Magunkra kell koncentrálnunk szombaton ahhoz, hogy megvalósuljon a siker Budaörsön” ‒ Dakos Noémi (VIDEÓ) Csapatkapitányunk a Kisvárda elleni remek védekezést mentené át hétvégére.

Kézilabda 2024.02.15 Kézilabda: Koronczai Petra súlyos sérülést szenvedett

Kézilabda: Koronczai Petra súlyos sérülést szenvedett Balátlövőnkre újra hosszabb kihagyás vár.

Vívás – tőr/párbajtőr 2024.02.15 Vívás: Rózsás Júlia és Somody Soma utazhat az Európa-bajnokságra

Vívás: Rózsás Júlia és Somody Soma utazhat az Európa-bajnokságra A Magyar Vívó Szövetség kijelölte a nápolyi kadet és junior Európa-bajnokság csapatát.

Kézilabda 2024.02.15 Kézilabda: megállítanánk a Budaörs menetelését

Kézilabda: megállítanánk a Budaörs menetelését Szombaton a Moyra-Budaörs Handball vendégei leszünk. A budaörsie nagyon jó sorozatot tudhatnak maguk mögött.

Ritmikus gimnasztika 2024.02.15 Ritmikus gimnasztika: „Nagy boldogsággal és büszkeséggel tölt el Fanni díja” ‒ Gelle Noémi (VIDEÓ)

Ritmikus gimnasztika: „Nagy boldogsággal és büszkeséggel tölt el Fanni díja” ‒ Gelle Noémi (VIDEÓ) Pigniczki Fanni távollétében egyik edzője, Gelle Noémi vehette át ritmikus gimnasztikázónk év női sportolója elismerését, majd kameránk előtt az edzőnő Fanni 2023-as sikereiről és idei terveiről mesélt.

« Előző oldal 1516171819202122232425 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!