Tenisz
Babos Tímea

Hírek

Taekwondo 2024.03.09 Taekwondo: nagyon közel volt a kvóta

Taekwondo: nagyon közel volt a kvóta Pénteken két sportolónk, D Kiss Zoltán (K44, +80kg) és Bán Diána (K44, +65) szállt harcba a paralimpiai kvótáért a szófiai rendezésű nemzetközi versenyen.

Cselgáncs 2024.03.09 Cselgáncs: két MTK-s utazik Linzbe

Cselgáncs: két MTK-s utazik Linzbe Másodszor rendez IJF World Tour-viadalt Ausztria: a linzi Grand Prix-n tizenegy magyar cselgáncsozó indul harcba az érmekért és az olimpiai kvalifikációs pontokért, köztük Tóth Krisztián és Gőz Roland.

Kosárlabda női 2024.03.08 Kosárlabda: az MTK-TFSE nagyot küzdött a Sopron ellen, szoros vereség lett a vége (GALÉRIA)

Kosárlabda: az MTK-TFSE nagyot küzdött a Sopron ellen, szoros vereség lett a vége (GALÉRIA) A remek első negyed után második csapatunk végül hétpontos vereséget szenvedett – hazai pályán – az esélyesebb Soprontól, az NB I/B-ben.

Vívás – kard 2024.03.08 Vívás: Kardos Edina főtáblára jutott a budapesti Grand Prix-versenyen

Vívás: Kardos Edina főtáblára jutott a budapesti Grand Prix-versenyen Fiatal párbajtőrözőnk ott lesz a 64 között a Budapesten zajló Westend Grand Prix-viadalon.

Tenisz 2024.03.08 Tenisz: Piros Zsombor második kiemeltként indul (VIDEÓ)

Tenisz: Piros Zsombor második kiemeltként indul (VIDEÓ) A korábbi top 10-es Dominic Thiem és Richard Gasquet mellett öt magyar – köztük Piros Zsombor – kapott helyet a jövő heti, székesfehérvári Challenger-tenisztorna főtábláján.

Kajak-kenu 2024.03.08 Kajak-kenu: „Meg szeretnénk mutatni, hogy továbbra is erős páros vagyunk” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ)

Kajak-kenu: „Meg szeretnénk mutatni, hogy továbbra is erős páros vagyunk” – Korisánszky Dávid (VIDEÓ) Kenusunk, Korisánszky Dávid és társa, Fekete Ádám a tavaly megszerezett olimpiai kvótáról, a felkészülésről, valamint az idei célokról nyilatkozott a Magyar Olimpiai Bizottság sajtótájékoztatóját követően.

Taekwondo 2024.03.07 Taekwondo: D. Kiss Zoltán és Bán Diána is a paralimpiáért száll harcba pénteken

Taekwondo: D. Kiss Zoltán és Bán Diána is a paralimpiáért száll harcba pénteken Az utolsó kvótákat Szófiában osztják ki.

Atlétika 2024.03.07 Atlétika: itt valami készül (GALÉRIA)

Atlétika: itt valami készül (GALÉRIA) Filmet forgattunk az MTK Budapest atlétáiról, edzőiről. Premier hamarosan...

Vívás – kard 2024.03.07 Vívás: Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ)

Vívás: Gárdos Gábor a Sportrádióban (AUDIÓ) Újabb kvóta, a hétvégén a világbajnok női kardválogatott tette fel az i-re a pontot, és az athéni Világkupán megszerezte a párizsi repülőjegyet. A Hazafutásban Szegő Tibor mikrofonja előtt: Battai Sugár Katinka, Gárdos Gábor és Kovács Erika, a Nemzeti Sport főmunkatársa.

Cselgáncs 2024.03.07 Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ)

Cselgáncs: „Én is szeretnék olimpiai érmes lenni” – Gábor Áron (VIDEÓ) Mint minden sportolónak, a junior Európa-kupagyőztes cselgáncsozónak, Gábor Áronnak is az a célja, hogy egyszer kijusson az olimpiára, és ott dobogóra állhasson. Az MTK Budapest 19 éves ígérete természetesen tisztában van azzal, hogy az ötkarikás játékokig még nagyon hosszú az út, de igyekszik mindent megtenni annak érdekében, hogy valóra váljon az álma. Reménységünk a Héraklész-program videójában mesélt terveiről.

« Előző oldal 1415161718192021222324 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!