Atlétika
Szabó Beatrix

MTK Törökbálint - HOYA-PE Veszprémi KK szombaton 17 órakor

Publikálva: 2014.11.14 Frissítve: 2014.11.14

Szombaton, a nyáron igencsak megerősített Veszprém gárdáját fogadja a kosárcsapat Törökbálinton. Bár a feladat nem könnyű, a cél nem lehet más, mint a hazai veretlenség megőrzése.

A korábbiakban rendszeresen a legjobb négy között végzett veszprémiek az utóbbi két évben nem voltak eredményesek. Viszont a nyáron komoly változások történtek náluk. Jelentős támogatást kaptak és igencsak megerősítették játékosállományukat. Így a HOYA-Pannon Egyetem Veszprém a mostani bajnokságnak úgy vágott neki, hogy újfent a legjobbak között kell végezniük, sőt még A-csoportos tervekről is lehet hallani.

A korábbi legjobbjaikat megtartották (köztük az ELITE Basketben nevelkedett, és most a Veszprémi Egyetemen tanuló Czakó Tamást). Hozzájuk leigazolták a 95-szörös magyar válogatott, magyar bajnok és többszörös érmes Kámán Tamást, aki Zalaegerszegről ment hozzájuk, de nemrég az ASE Paks csapatában is játszott. Veszprémben játszik a 208 cm magas Farkas Attila is, aki szintén megfordult már a válogatottban is, most Körmendről igazolt szombati ellenfelünkhöz. A két ász mellett Gáll Dominiket Győrből, Sipos Ádámot Pécsről igazolták.

A veszprémi gárdát sem szabad túldimenzionálni, ők is verhetők. Ezt ebben a szezonban a Bonyhád már be is bizonyította. Igaz, ők a bajnoki cím védői. A múlt héten Baján, egyetlen ponttal, elvesztette az MTK a veretlenségét, így különösen fontos azy otthoni siker.

A találkozó szombaton 17 órakor kezdődik Törökbálinton. A mérkőzés után az U21-es csapa lép pályára. Ezúttal is számítunk szurkolóink segítségére!

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!