Atlétika
Moravcsik Angéla

„Mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk a két pontot”

Publikálva: 2018.02.15 Frissítve: 2018.02.15 Kézilabda

A negyedik helyen álló Siófok KC látogat az Elektromos Csarnokba.

Féltávnál járunk a K&H női kézilabdaligában: csapatunk hét pontot szerezve a tabella 11. helyén áll, megelőzve a Kecskemétet, a Vasast és a Békéscsabát.

– Kicsit kevesebb pontunk van, mint amennyivel előzetesen kalkuláltunk – vélekedett Golovin Vlagyimir, vezetőedző. – Volt két olyan mérkőzés, Kecskeméten és Békéscsabán, amelyek közül legalább az egyiket be kellett volna húzni. Igaz, volt pár meglepetés pontunk is, néhány döntetlen, ezeken még a győzelemhez sem sok hiányzott. Összességében voltak jó momentumok és rosszak egyaránt, a fent említett két meccset leszámítva nagyjából elégedett vagyok.

A DVSC elleni mérkőzést követően két hét szünet várt csapatunkra.

– Jól telt a szünet, nyugalomban – újságolta Vova. – Most még nem voltak tele a fejek a soron következő mérkőzéssel, igyekeztünk tovább csiszolgatni a játékunkat.

A 14. fordulóban újabb, pokoli nehéznek ígérkező mérkőzés vár Golovin Vlagyimir tanítványaira: a rendkívül jó erőkből álló Siófok látogat az Elektromos Csarnokba. A két csapat őszi meccsét 34-18-ra a somogyiak nyerték.

Mindent meg fogunk tenni, hogy itthon tartsuk a két pontot. Nem lesz egyszerű dolgunk, de az utóbbi egy-két meccse nem úgy sikerült a Siófoknak, ahogy remélték. Hiába áll nagyon jó nevekből a csapat, jelenleg nincsenek túl sokan, komoly hiányzóik vannak, ezt kellene kihasználni.

A szombati mérkőzésen Bócz László és Wiedemann Viktor fújja a sípot.

2018. február 17. 18:00 MTK Budapest – Siófok KC; Elektromos Csarnok (1138 Budapest, Népfürdő utca 18-20.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!