Atlétika
Krizsán Xénia

Újabb három év az Új Hidegkutiban (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.06.29 Frissítve: 2018.06.29 Labdarúgás

Katona Máté meghosszabbította a szerződését.

Kató – ahogy társai becézik – U14-es csapatunkba érkezett hét évvel ezelőtt, azóta végigjárta a korosztályos csapatokat, és hosszabb ideje alapember a felnőtt együttesünkben.

– Egy percig sem gondolkodtam azon, hogy hosszabbítsak-e. Jól érzem magam, kiváló a közösség, mindekképpen az MTK-ban képzelem el a következő éveket.

Az 1997-es születésű középpályás, 2016-ban mutatkozott be a az NBI-ben. Első szezonjában 22 mérkőzésen lépett pályára. Tavaly a Merkantil Bank Ligában 26 alkalommal játszott – 21-szer a kezdőcsapat tagjaként – és egy gólt szerzett.

– Valójában középpályás vagyok, de azt mindig a Mester dönti el, hogy milyen poszton küld meccsbe. Remélem, hogy az NB I-ben is sok lehetőséghez jutok.

 A több korosztályos válogatottban is megfordult Katona Máté már az idei felkészülési mérkőzéseken is játszott, társaival jól kijön, szerinte a friss igazolások is beilleszkedtek.

– Egyre jobban megértjük egymást az újonnan érkezettekkel is, az ukrán kapus, Artem Kicsak például már mindannyiunkat a becenevünkön szólít.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!