Keresés

Hírek

Taekwondo 2017.11.02 Patakfalvy Luca címvédésre készül

Patakfalvy Luca címvédésre készül Hat magyar versenyző – köztük a címvédő Patakfalvy Luca – részvételével csütörtökön kezdődik a junior taekwondo Európa-bajnokság.

Taekwondo 2017.07.23 Patakfalvy Miklós nyolc danos mester

Patakfalvy Miklós nyolc danos mester Kilenc év múlva jöhet a következő

Taekwondo 2017.06.24 Sportdiplomáciai siker taekwondóban

Sportdiplomáciai siker taekwondóban Már a vb előtt jó hírek érkeztek a dél-koreai helyszínről. Patakfalvy Miklóst ismét beválasztották az Európai Taekwondo Szövetség elnökségébe, és dr. Márton Zsolt is fontos pozíciót tölt be a jövőben.

Taekwondo 2017.04.19 Luca és Csenge az M4 Sporton

Luca és Csenge az M4 Sporton Az előzetes várakozásokat felülmúló U21-es Európa-bajnokság az egyik fontos állomás volt a tokiói olimpia felé vezető úton a magyar taekwondósoknak. Az egy érem és a három pontszerző helyezés kifejezetten biztató szereplésnek számít, bár az M4 Sporton futó „Jövünk” című utánpótlásmagazin kamerája előtt senki nem értékelt elégedetten a főszereplők közül. Ez a hozzáállás lehet az előrelépés egyik záloga.

Taekwondo 2017.04.09 Taekwondo U21-es Európa-bajnokság

Taekwondo U21-es Európa-bajnokság Április 6-9. között Szófia adott otthont a 21 éven aluliak Európa-bajnokságának. Az MTK Budapest taekwondo-szakosztályát Patakfalvy Csenge (62 kg) és Patakfalvy Luca (49 kg) képviselte.

Taekwondo 2017.04.07 Luca ismét kitett magáért (LAPSZEMLE)

Luca ismét kitett magáért (LAPSZEMLE) A Brüll Alfréd Akadémia tagja, Patakfalvy Luca ötödik helyen végzett a 49 kg-os súlycsoportban a szófiai U21-es taekwondo Európa-bajnokságon. A Nemzeti Sport beszámolója.

Taekwondo 2017.04.04 Szófiába készülnek a Patakfalvy-lányok

Szófiába készülnek a Patakfalvy-lányok Hét főből álló magyar válogatott keret vesz részt a hamarosan kezdődő bulgáriai U21-es taekwondo Európa-bajnokságon. Az MTK Budapestet Patakfalvy Csenge és Luca képviseli a viadalon.

Taekwondo 2017.02.26 Újra Patakfalvy Miklós a szövetség elnöke

Újra Patakfalvy Miklós a szövetség elnöke A tisztújító közgyűlésen ismét a Magyar Taekwondo Szövetség alapító elnökét, Patakfalvy Miklóst - az MTK Budapest taekwondo szakosztályának elnökét - bízták meg a szervezet vezetésével a következő négy évre. Az elnökség két fővel bővült.

Taekwondo 2017.02.09 Taekwondo csapatunk is megjárta Beleket

Taekwondo csapatunk is megjárta Beleket Patakfalvy Luca a US Open után Törökországban is sikerrel járt.

Taekwondo 2016.11.15 Luca, dominikai ellenfelet kapott

Luca, dominikai ellenfelet kapott Elkészült a november 16-20-ig a kanadai Burnaby-ban rendezendő junior világbajnokság sorsolása. Csütörtökön lesz először magyar érdekelt, Patakfalvy Luca személyében.

« Előző oldal 1234567 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!