Karate
Sterck Laura

Szuper hétvégét zártak (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.10.07 Frissítve: 2018.10.07 Rövidpályás gyorskorcsolya

A második napon is domináltunk.

Rövidpályás gyorskorcsolyázóink vasárnap ott folytatták az országos bajnokságot, ahol szombaton abbahagyták. Rögtön az első szám döntőjében megszerezték az első aranyat, ugyanis Bácskai Sára Luca megnyerte az 1000 métert – Jászapáti Petra előtt –, ezzel a hétvégén első győzelmét aratta.

A srácoknál Liu Shaoang vasárnap is szárnyalt, hiszen megnyerte az 1000 métert is, míg testvére, Liu Shaolin Sándor az ezüstérmet szerezte meg, Varnyú Alex pedig a bronzot.

A nap utolsó egyéni száma az 1500 méteres szuperdöntő volt mindkét nem számára. A lányoknál Bácskai Sára Luca a második helyen ért be, így összetettben is ezüstérmet ünnepelhetett, míg Dobrán Fanni a negyedik, Tóth Eszter pedig az ötödik helyen zárt.

A fiúknál Liu Shaoang ezen a távon sem talált legyőzőre, ezzel a pontversenyt az élen zárta Liu Shaolin Sándor és Varnyú Alex előtt.

A zárószám a váltó volt, ahol a Liu Shaolin Sándor, Liu Shaoang, Varnyú Alex, Krueger Cole William összeállítású négyes gyakorolhatott, hiszen ellenfél nélkül az első helyen zárt. A lányoknál Bácskai Sára Lucáék kvartettje bizonyult a legjobbnak, igaz, itt a mezőnyt kevert alakulatok alkották. 

A részletes eredménysor ITT érhető el.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!