Atlétika
Jankovics Dániel

Éremeső az első napon (GALÉRIA)

Publikálva: 2018.10.06 Frissítve: 2018.10.06 Rövidpályás gyorskorcsolya

Kitettek magukért gyorskorcsolyázóink.

Szombaton – hivatalosan is –megkezdődött a szezon rövidpályás gyorskorcsolyázóink számára, hiszen a Gyakorló Jégcsarnokban rendezték az országos bajnokság első versenynapját.

Az első szám a női 1500 méter volt, ahol egyesületünkből Bácskai Sára Luca futamgyőztesként, míg Dobrán Fanni harmadikként jutott be a döntőbe. A fináléban nem sikerült legyőzniük a legnagyobb esélyes Jászapáti Petrát, azonban Luca megkaparintotta az ezüstérmet, míg Fanni a harmadik helyet szerezte meg.

A férfiaknál ugyanebben a számban MTK-s házidöntőt láthattunk, ugyanis mind a hat versenyző klubunk színeit képviselte. Végül a legjobbnak Liu Shaoang bizonyult, megelőzve Varnyú Alexet, valamint Liu Shaolin Sándort.

A női 500 méter következett, ahol Bácskai Sára Luca ismét Jászapáti Petra mögött, a második helyen ért célba a négyemberes döntőben, míg Tóth Eszter a negyedik helyen zárta a versenyszámot. A férfiaknál a legrövidebb számban a papírforma érvényesült, hiszen Liu Shaolin Sándor magabiztosan nyert öccse és Varnyú Alex előtt.

A verseny vasárnap az 1000 méterrel, a szuperdöntővel és a váltóval folytatódik. A részletes eredménysor ITT, az időrend pedig ITT található.

Ezt olvastad már?

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!