Keresés

Hírek

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.19 Liu Shaolin Sándor aranyérmes, a férfi váltó kijutott az olimpiára

Liu Shaolin Sándor aranyérmes, a férfi váltó kijutott az olimpiára Tökéletes napot zártak a magyarok a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Szöulban rendezett negyedik, utolsó állomásán: vasárnap Liu Shaolin Sándor aranyérmes lett 1000 méteren, ezzel megnyerte a táv vk-pontversenyét, a férfi váltó kijutott a phjongcshangi játékokra.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.18 Dobogón a Liu-testvérek, nehéz helyzetben a váltó

Dobogón a Liu-testvérek, nehéz helyzetben a váltó Liu Shaolin Sándor ezüst-, öccse, Liu Shaoang pedig bronzérmes lett 500 méteren a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Szöulban zajló negyedik, utolsó állomásán.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.17 Mindkét magyar váltó elődöntős

Mindkét magyar váltó elődöntős A magyar férfi és női váltó is elődöntőbe jutott pénteken a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Szöulban zajló negyedik, utolsó állomásán, így szinte biztosan mindkettő ott lesz Pjongcsangban.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.16 Öten a döntőben

Öten a döntőben Az 500 és 1500 méteres selejtezőkből csütörtökön összesen öt magyar jutott tovább a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Szöulban zajló negyedik, utolsó állomásán.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.12 Parádé

Parádé Sándor és Ádó is dobogón végzett 1000 méteren.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.11 Sándor ötödik, Ádó hatodik lett a világkupán

Sándor ötödik, Ádó hatodik lett a világkupán Kvótát érő helyen állnak a magyarok.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.10 Váltóban és 1000 méteren is jól szerepeltek a Liu testvérek

Váltóban és 1000 méteren is jól szerepeltek a Liu testvérek A magyarok közül a Liu fivérek 1000 méteren is sikerrel vették a selejtezőket a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának Sanghajban zajló harmadik állomásán, melyen mindkét magyar váltó elődöntőbe jutott.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.11.09 Nem hibáztak a Liu testvérek

Nem hibáztak a Liu testvérek A magyarok közül csak a Liu fivérek vették sikerrel csütörtökön mind az 500, mind az 1500 méter selejtezőjét a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának Sanghajban zajló harmadik állomásán.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.10.07 Liu Shaolin Sándor második lett a világkupán

Liu Shaolin Sándor második lett a világkupán Érem Dorderchtből.

Rövidpályás gyorskorcsolya 2017.10.06 Liu Shaoang és a férfi váltó járt sikerrel pénteken

Liu Shaoang és a férfi váltó járt sikerrel pénteken Egyéniben kizárólag Liu Shaoang, míg a váltók közül a férfi vette sikerrel a pénteki selejtezőket a rövidpályás gyorskorcsolyázók olimpia kvalifikációs világkupa-sorozatának második állomásán, a hollandiai Dordrechtben.

123456 Következő oldal »
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!