Atlétika
Szabó Beatrix

Négypontos forduló

Publikálva: 2020.01.15 Frissítve: 2020.01.14 eSport

Felejthető mérkőzéseken szereztünk négy pontot a HUN Ultras ellen.

A HPCL 8. játéknapján ellenfelünk a HUN Ultras csapata volt. A statisztikák vizsgálata alapján nem lehetett gólgazdag párharcra számítani, hiszen 14 mékőzésen 14 gólt szereztünk, és 15 gólt kaptunk, így meccsenkénti kétgólos átlaggal álltunk a tabellán.

Csapatunk a Kurtsits – Barna, Fehér, Tar, Tóth – Balásfalvi, Cserna – Rácz, Majorosi, Vajai, Binder összeállításnak szavazott bizalmat, a második mérkőzésre is csak posztbeli változás történt, így 180 virtuális percig ők képviselték egyesületünket. 

Az első mérkőzés álmos, puhatolózó játékot hozott, és kevés lövés jellemezte a feleket. Csapatunk háromszor, ellenfelünk ötször próbálkozott, négyszer sikerült ezekből a kapu irányába juttatni a labdát. Ilyen mutató mellett nem meglepő, hogy gól nélküli döntetlennel zárult az odavágó, komolyabb esemény nélkül.

A visszavágón sokkal jobb összképet láthattunk, az első pillanattól kezdve blokkoltuk ellenfelünk játékát, ennek legjobb mutatója, hogy a mérkőzés alatt nulla kaput eltaláló lövése volt a HUN Ultrasnak. Ezzel szemben mi hat kísérletből háromszor találtunk kaput, de a gólra a hajráig kellett várni. Már-már úgy tűnt, beletörődnek a csapatok a második mérkőzésen is a gól nélküli döntetlenbe, amikor a 86. percben Majorosi labdát szerzett a kezdőkörben. Binder – kifelé mozogva – tartotta életben a kontrát, majd magasan a tizenhatoson belülre lőtt, hosszú keresztpasszára pedig érkezett a centerpozícióba átmozgó Balásfalvi, és 15 méterről fejjel volt eredményes, a bal felsőből nem tudta kiszedni a labdát Hodosi. Szélsőnk találatával sikerült megszerezni a három pontot, így a két mérkőzést követően újabb négy pont került csapatunk neve mellé.

A győztes gól: 

Az MTK Budapest Esport szakosztály támogatója

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!