Kézilabda
Farkas Johanna

Naszti dupla a hétvégén

Publikálva: 2018.06.24 Frissítve: 2018.06.25 Atlétika

Most sem talált legyőzőre klubunk üdvöskéje.

Remekül, rögtön arannyal kezdődött a hétvégi, 123. atlétikai magyar bajnokság pénteken, Székesfehérváron, hiszen a női 100 méter előfutamát könnyedén nyerte Nguyen Anasztázia, majd a döntőt is simán, 11.58-as idővel.

Szombaton, Szabó Diana révén szereztük első érmünket, méghozzá rúdugrásban. A fiatal versenyző idei legjobb eredményével, 4.00 méteres kísérletével az ezüstöt szerezte meg, míg ugyanebben a számban Németh Kitti az ötödik, Hornácsik Gréta pedig a hatodik helyen zárt.

Ezt követte a nap legkellemesebb meglepetése, amikor Moravcsik Angéla öt méterrel megverte a mezőnyt gerelyhajításban, ráadásul a harmadik helyre klubunk többpróbázója, Krizsán Xénia ért oda. Xéni emellett még súlylökésben negyedik, 100 gáton pedig az ötödik helyen zárt.

A napot Szabó Beatrix 12,94 méteres egyéni csúcsa zárta hármasugrásban, ami a negyedik helyre volt elég.

A vasárnapi program a péntekihez hasonlóan indult, ugyanis Nguyen Anasztázia a távolugrást is megnyerte, 626 centiméteres egyéni csúccsal, míg Szabó Beatrix a hatodik lett.

Ezután magasugrásban Krizsán Xénia megszerezte második bronzérmét a hétvégén, Szabó Beatrix pedig az ötödik helyet kaparintotta meg, ugyancsak idei legjobbjával.

Rúdugrásban Nagy Marcell a hatodik helyen végzett, míg a hétvége utolsó MTK Budapest érdekeltségű számában, a gerelyhajításban Magyari Zoltán negyedik lett.

Deutsch Domonkos 195 centiméteres eredménnyel – magasugrásban – a 11. helyen végzett

A részletes eredménylista ITT érhető el.

Fotó: atletika.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!