Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

MTK siker a HUNESZ Masters döntőjén

Publikálva: 2020.07.05 Frissítve: 2020.07.05 eSport

Majorosi Krisz lett a torna bajnoka, az ezüstérmet csapattársa, Hajdú Viktor szerezte meg

Esportolóink a selejtezőkön elért remek teljesítményüknek köszönhetően a legjobb tizenhatban folytathatták. Horváth Dáriusz (bal oldalon) a nyolcad-, Kiss Ákos a negyeddöntőben esett ki. Hajdú Viktor (játékbeli nevén Toofrez) és Majorosi Krisz azonban bejutott a legjobb 4-be.

A mérkőzések BO3 rendszerben zajlottak. A játékosoknak három mérkőzésük volt a párharcot eldönteni. Az nyer, aki két alkalommal le tudja győzni ellenfelét.

Az elődöntőben Hajdú Viktornak volt Pro Clubs csapattársával, Szentgyörgyvölgyi Örsöt, Majorosi Krisznek pedig „Suubhex”-et kellett legyőznie ahhoz, hogy a döntőben egymással küzdhessenek meg játékosaink.

Hajdú Viktor ellenfelét kizárták a küzdelmekből, mert olyan csapatnevet használt, aminek nincs helye profi versenyen, így ő annak ellenére jutott a döntőbe, hogy az első találkozón vereséget szenvedett büntetőkkel.

Majorosi Krisznek nem volt könnyű dolga, hiszen három alkalommal kellett hosszabbítást játszania. Az első összecsapáson büntetőkkel vereséget szenvedett, a második tizenegyespárbajt azonban már megnyerte. A mindent eldöntő harmadik mérkőzésen pedig pont büntetővel szerezte meg a vezetést a 104. percben Krisz. Előnyét megtartva meg is nyerte párharcát.

Az döntő első összecsapásán Hajdú Viktor 1–0-ra tudta legyőzni Kriszt. A versenyre jellemző volt, hogy kevés találat esett. Minden mérkőzésnek komoly tétje volt, így nem mertek kockáztatni a játékosok, és biztosra próbáltak menni. A második mérkőzésen Krisz már a 16. percben 2–0-ra vezetett, ami az egész párharcot fordulópontját jelentette. Több gól már nem született az összecsapáson, mindketten fejben megpróbáltak már a mindent eldöntő találkozóra összepontosítani.

A harmadik mérkőzésen Krisz ismét 2–0-ra győzte le Hajdú Viktort, így ő lett a Hunesz Masters bajnoka!

Mindkét játékosunknak gratulálunk remek teljesítményéhez!

Esport szakosztályunk támogatója:


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!