Hírek

MTK Budapest 2023.11.24 Marhagulyás, chilis bab, paprikás krumpli és marhapörkölt lesz a menü a Családi napon (VIDEÓ+GALÉRIA)

Marhagulyás, chilis bab, paprikás krumpli és marhapörkölt lesz a menü a Családi napon (VIDEÓ+GALÉRIA) Az Új Hidegkuti Nándor Stadionban kisorsoltuk, hogy november 25-én, a klub 135. születésnapjára szervezett eseményen a jelentkezett csapatok mit főznek.

MTK Budapest 2023.11.22 „Különleges egyesület az MTK, amelyik ápolja a hagyományait a mai napig” ‒ Schmitt Pál (VIDEÓ)

„Különleges egyesület az MTK, amelyik ápolja a hagyományait a mai napig” ‒ Schmitt Pál (VIDEÓ) Schmitt Pál büszkén emlékszik vissza a 135 év alatt elért sikerekre, melyeknek ő maga is részese lehetett.

MTK Budapest 2023.11.20 „MTK nélkül nincs magyar sport” ‒ Gyulay Zsolt (VIDEÓ)

„MTK nélkül nincs magyar sport” ‒ Gyulay Zsolt (VIDEÓ) A Magyar Olimpiai Bizottság elnöke visszaemlékezett az MTK-nál töltött sportolói időszakára, valamint a klub jelenlegi pozíciójáról, és a közelgő párizsi olimpiáról is szót ejtett.

MTK Budapest 2023.11.20 MTK legendárium | 300. rész

MTK legendárium | 300. rész Az MTK-alapító Szekrényessy Kálmán élete. 135 ÉVES A MAGYAR SPORTDEMOKRÁCIA. „Társadalmi kasztrendszer – kontra MTK” 81. rész.

MTK Budapest 2023.11.18 „Ha az MTK ország lenne, kiemelkedő helyen állna a többi kétszáz ország mellett az olimpiai rangsorban”‒ Deutsch Tamás (VIDEÓ)

„Ha az MTK ország lenne, kiemelkedő helyen állna a többi kétszáz ország mellett az olimpiai rangsorban”‒ Deutsch Tamás (VIDEÓ) Klubunk elnöke az MTK 135. születésnapi díszebédjén kiemelte, hogy az egyik legnagyszerűbb érzés kék-fehér szurkolónak lenni, illetve arról is bővebben beszélt, hogy mit tartogat a jövő a klub számára.

MTK Budapest 2023.11.18 „Köszönjük, amit a klubért tettetek! ” – Deutsch Tamás (GALÉRIA)

„Köszönjük, amit a klubért tettetek! ” – Deutsch Tamás (GALÉRIA) Olimpiai- és világbajnokok ünnepelték együtt a klub 135. születésnapját.

MTK Budapest 2023.11.16 „A világ egyik legjobb dolga MTK-snak lenni” – Deutsch Tamás

„A világ egyik legjobb dolga MTK-snak lenni” – Deutsch Tamás November 16-án ünnepli 135. születésnapját a Magyar Testgyakorlók Köre, az MTK, amelynek alkalmából a klub elnökét kértük ünnepi beszélgetésre. A 2-0-ás hazai győzelemmel zárult MTK Budapest–ZTE labdarúgó-mérkőzés előtt ültünk le dr. Deutsch Tamással.

MTK Budapest 2023.11.15 Egy nap az utánpótlásért – konferencia klasszis előadókkal

Egy nap az utánpótlásért – konferencia klasszis előadókkal Egy nap az utánpótlásért címmel immár tizenharmadszor rendez konferenciát a fiatalok sportjáról az Utanpotlassport.hu szerkesztősége a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével december 5-én a Lurdy Ház Rendezvényközpontjában.

MTK Budapest 2023.11.15 Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára

Elindult a jelentkezés a BOM Alapítvány ösztöndíjprogramjára A BOM a Magyar Sportért Alapítvány 11. alkalommal hirdette meg a Berzeviczy Albert Tanulmányi Ösztöndíjprogramját azoknak az élsportolóknak, akik nemzetközi korosztályos versenyeken már bizonyítottak, de anyagi támogatásra van szükségük felsőfokú tanulmányaikhoz.

MTK Budapest 2023.11.13 MTK legendárium | 299. rész

MTK legendárium | 299. rész Az MTK-alapító Szekrényessy Kálmán élete. „Az első hazai sportklubokat dzsentrik alapítják.” 80. rész.

« Előző oldal 12345678910 Következő oldal »
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!