Atlétika
Krizsán Xénia

Már csak egyet kell aludni

Publikálva: 2016.10.12 Frissítve: 2016.10.12 Labdarúgás

Csütörtökön beköltözünk az Új Hidegkuti Nándor Stadionba.

Csütörtök késő délután rendezik az Új Hidegkuti Nándor Stadionavatóját, melynek keretében az MTK Budapest ellenfele a portugál Sporting C.P. lesz. A mérkőzést Megnyitóünnepség előzi meg, amely 17:30-kor kezdődik, a kapukat pedig 16:30-kor nyitják.

A mieink a válogatott szünet előtt a DVTK-t győzték le otthon, majd a Pakssal ikszeltek idegenben. Ezután, a nemzetközi szünetben, a Cigánd SE elleni felkészülési mérkőzésen 3-0-ás győzelemmel hangoltak.

A két klub az 1964-es KEK-döntőben találkozott egymással. Akkor az első mérkőzés – hosszabbítás után – 3-3-as döntetlennel ért véget, az újrajátszást – és ezzel a kupát is – pedig a Sporting C.P. nyerte 1-0-ra.

A játékosok és az edzői stáb már nagyon várja, hogy beköltözhessenek új otthonukba.

Reméljük, kicsit összehozza a csapatot a szurkolókkal, és hogy több ember jön majd ki a meccseinkre. Évekig nem volt hazai pályánk, így nagyon várom, hogy végre egy olyan stadionban játsszunk, amit a sajátunknak mondhatunk – nyilatkozta Kanta József, a csapat kapitánya.

Teodoru Vaszilisz egyetértett Kantával.

Családias légkört szeretnénk kialakítani. Ez a klub már régóta megérdemel egy ilyen létesítményt és szeretném, ha a szurkolók és a játékosok egymásra találnának az új arénában.

Már szinte az összes jegy elkelt, így minden adott ahhoz, hogy méltó módon ünnepeljük az Új Hidegkuti Stadion átadását.

Fontos információ, hogy a helyszínen nem lesz jegyértékesítés. A szervezők kérik, hogy a jeggyel rendelkezők tömegközlekedési eszközzel közelítsék meg az Új Hidegkuti Nándor Stadiont.

Már csak egyet kell aludni

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!