Atlétika
dr. Nguyen Anasztázia

Kanta Józsefnek csak az MTK-ért dobog a szíve (VIDEÓ)

Publikálva: 2017.03.07 Frissítve: 2017.03.06 Labdarúgás

Természetesen örül a 100. góljának, de ezt a mérföldkövet elcserélte volna egy győzelemre, mondta az MTK Budapest középpályása, Kanta József az M4 Sport Sportreggeli című műsorában

A 33 éves futballista saját bevallása szerint imád az MTK-ban játszani, s bár 2008-ban lett volna lehetősége külföldre szerződni, ő végül maradt a kék-fehéreknél. Hogy hova igazolt volna szívesen, és hogy miért csak három válogatottságot számlál, a videóból kiderül.

Az MTK Budapest az OTP Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán 2-1-re kikapott a Pakstól. A találkozón Kanta József büntetőből volt eredményes, és ez volt 100. gólja a kék-fehérek színekben. A középpályás az első góljára is jól emlékszik, melyet 2004-ben a Sopron ellen szerzett.

A magyar bajnokságban mutatott kiváló játékának köszönhetően 2008-ban lett volna lehetősége külföldre szerződni, legjobban a holland bajnokság tetszett neki. A légiós élet végül nem adatott meg neki, mint ahogy a stabil válogatottság sem - mindössze háromszor húzhatta magára a címeres mezt. Utóbbi okát rendkívül őszintén abban látja, hogy valószínűleg nem nyújtott olyan teljesítményt, amivel meggyőzte volna az aktuális szövetségi kapitányt.

Videó ITT.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!