Atlétika
Nagy Marcell

Jól jönne egy meglepetés

Publikálva: 2019.02.23 Frissítve: 2019.02.23 Kosárlabda női

Szombat este hat órától a Győr ellen játsszuk idénybeli kilencedik hazai mérkőzésünket.

Mennyivel jobb egy győzelem után beharangozót írni!

A PINKK elleni diadalt követően következik a Győr hazai pályán, a papírforma alapján nem sok eséllyel, a múlt vasárnapi játék után mégis annál több reménnyel. A tabella nem mellettünk szól, hiszen a sereghajtó fogadja a hatodik helyezettet, ellenben a sorozatok már minket mutatnak favoritoknak: vendégeink kétmeccses vesztőszériában vannak, míg mi ugye egymérkőzéses győztesben, de ez persze csak játék a számokkal. Amiként az is, hogy a győriek elleni idegenbeli összecsapás hozta eddig a második legtöbb pontunkat egy találkozóra levetítve: 71-et.

Ami tény, december elsején Győrben nem játszottunk rosszul, az utolsó negyed megnyerésével 14 pontosra sikerült kozmetikázni a ránk mért vereséget. Ettől még egyértelmű, hogy a négy idegenlégióst foglalkoztató 2012-es bajnok kerete sokkal erősebb a miénknél, minden poszton extrateljesítményre lenne szükség ennek ellensúlyozásához. Nyilván nekimegyünk Milos Pavlovics együttesének, de csodaszámba menne, ha sikerülne nyernünk. Sőt, ez egyszersmind sportgazdasági csoda is lenne, mivel a CMB Cargo UNI sokkal több pénzből gazdálkodhat nálunk.

A győriek másodedzője az ő beharangozó videójukban nagyon lelkeseknek titulált bennünket – hízelgő ez a vélemény, és jó dolog, hogy ilyesfajta kép alakult ki másokban rólunk, ezek szerint a nálunk folyó szakmai munkát, hogy színmagyar kerettel küzdjük végig az idényt, elismerik az ellenfelek. Szimpatikus kiscsapat helyett azonban jó lenne minél többször kellemetlen vetélytárssá válni, és esetleg egy bravúrgyőzelmet elérni. Mi tagadás, jól jönne a bentmaradásért zajló nagy csatában, amelyben egyébként egyre több a meglepetés. Hátha bennünk is lappang egy.

 

Női kosárlabda NB I, A-csoport

2019. február 23., 18:00

MTK Budapest–CMB Cargo UNI Győr

Játékvezetők: Kapitány Gellért, Balog György, Horváth Csongor Béla (Dernei Gábor)

MTK Budapest vívó- és kosárlabdacsarnok

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!