Kézilabda
Andróczki Flóra

Irány Dunaújváros!

Publikálva: 2018.10.31 Frissítve: 2018.10.31 Kézilabda

Golovin Vlagyimir szerint ellenfelünk tabellán elfoglalt helyezése csalóka, rendkívül nehéz mérkőzésre számít a Kohász otthonában.

A K&H női kézilabdaliga 8. fordulójában csapatunk a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia otthonába látogat.

György László tanítványai eddig 7 meccsükön 4 pontot gyűjtöttek: legyőzték a Békéscsabát és az Egert, de pont nélkül maradtak a Vác, a Siófok, az FTC, a Győr és a Kisvárda ellen.

A mieink 8 meccsen 5 pontot gyűjtöttek, amivel a tabella 9. helyén állnak, épp a Kohászt megelőzve. Szombati ellenfelünk legeredményesebb játékosa a 7 meccsen 39 gólig jutó Szekerczés Luca, míg nálunk Karnik Szabina áll a házi góllövőlista élén, 50 találattal.

– Hiába csak négy pontja van a Dunaújvárosnak, ez csalóka, rendkívül nehéz volt a sorsolásuk – figyelmeztett Golovin Vlagyimir. – Rendkívül erős csapatról beszélünk, nagyon jó a sebességük, hazai pályán biztos győzni akarnak. Meg kell próbálnunk megállítani a lerohanásaikat és a gyors középkezdéseket, és persze támadásban is eredményesnek kellene lenni.

A szombati mérkőzésen Nagy Ferenc és Túróczy József fújja a sípot.

2018. november 3. 18:00 Dunaújvárosi Kohász KA–MTK Budapest (K&H liga, 8. forduló); Városi Sportcsarnok (2400 Dunaújváros, Eszperantó út 2-4.)


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!