Atlétika
Krizsán Xénia

Ingyenes belépéssel segít a Baráti Kör

Publikálva: 2017.01.19 Frissítve: 2017.01.19 Kézilabda

Hazai pályán, az Elektromos Csarnokban játssza 2017 első bajnoki mérkőzését az MTK Budapest női kézilabda csapata. A tabella utolsó előtti helyén álló Kisvárda elleni találkozón szeretne ismét fergeteges hangulatot varázsolni a lelátóra a klub szurkolói szervezete.

Az elmúlt esztendőt remekül búcsúztatták hazai pályán kézilabdázóink, hiszen pazar atmoszférában, telt ház előtt arattak győzelmet a Siófok ellen. Valami hasonlóra készülnek most a csapat játékosai és a szurkolók a Kisvárda ellen. A két csapatot egyetlen pont választja el egymástól a tabellán, Vováék tehát újabb nagyon fontos mérkőzés előtt állnak.

Épp ezért az MTK Baráti Kör ismét akcióba lendül. A szervezet segíteni szeretné a kék-fehér szurkolókat abban, hogy minél nagyobb létszámban buzdíthassák csapatukat a lelátóról, így a közösségi oldalukon regisztrálóknak ingyenjegyeket adnak a mérkőzésre.

A szurkolóknak mindösszesen annyit kell tenniük, hogy január 21. szombat 10 óráig írnak a Baráti Kör Facebook oldalának személyes üzenetben, amiben teljes névvel regisztrálnak mindenkit, aki a helyszínen szeretné buzdítani a csapatot. A Baráti Kör közösségi oldala IDE kattintva érhető el.

Stern Péter, a Baráti Kör elnöke, így nyilatkozott a kezdeményezésről:

– Mint ahogy már számos alkalommal elmondtuk, alapvető koncepciónk a közösségépítés. Szakosztályi aktivitásokat, programokat szervezünk és létrehoztuk a Gedeon ösztöndíjat is, mely az MTK Budapest fiatal tehetségeit támogatja. Ezek mellett legfontosabb célunk, hogy minden szakosztályunk mérkőzésein nőjön a szurkolói látogatottság. Azt érzékelem, hogy a kézilabdázóknál igencsak sikeres úton járunk, hiszen legutóbb amikor megvertük a Siófokot – ami igen komoly sportélmény volt –, talán az érezhető szurkolószám növekedés is segített. Reméljük így lesz a Kisvárda ellen is.

MTK Budapest – Kisvárda Master Good SE

2017. január 21. 18:00, 1138 Budapest, Népfürdő u. 18-20.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!