Atlétika
Nemes Rita

Hosszú út áll előttünk

Publikálva: 2020.01.13 Frissítve: 2020.01.13 Kosárlabda női

Fejlődik U12-es kosárlabdacsapatunk, de még sokat kell tanulnunk.

MTK Budapest–Török Sasok 40-43 (12-7, 12-14, fb.: 1-7, 7-11, 8-4)
A csapat tagjai:
Deák Katalin 2, Hallgató Abigél, Hapsz Emese, Horváth Borsika 15, Lambert Luca, Máthé-Mózes Emma, Matkovits Alma 17, Pataki Gréta, Ritter Annarose, Sipos Norina 2, Szabó Jázmin 2, Ullrich Stella
Edző: Molnár Róbert

Első mérkőzésünket a Török Sasok csapata ellen játszottuk, akiktől az első fordulóban egy ponttal kaptunk ki, így szerettünk volna visszavágni. Jól kezdtük a találkozót, rendezetlen védelem ellen szereztük kosaraink többségét, de felállt védekezésnél sem jöttünk zavarba. Az első félidőt három pontos előnnyel zártuk. A büntetőzésnél – katasztrofális teljesítménnyel – egy kosarat szereztünk. A második félidőben rengeteg technikai hibát vétettünk (lépéshibák, pontatlan passzok), ezek megbosszulták magukat, és a végén ellenfelünk örülhetett ismét.

Kőbányai Darazsak „B”– MTK Budapest 40-32 (6-11, 12-2, fb.: 2-3, 4-6, 16-8)
A csapat tagjai:
Deák Katalin, Hallgató Abigél, Hapsz Emese, Horváth Borsika 15, Lambert Luca, Máthé-Mózes Emma 1, Matkovits Alma 11, Pataki Gréta, Ritter Annarose 1, Sipos Norina 2, Szabó Jázmin 2, Ullrich Stella
Edző: Molnár Róbert

Következtek a kőbányai fiúk. A jó meccskezdet itt szintén sikerült, bár a második negyedben visszavette a vezetést a hazai csapat, és ők mehettek előnnyel a pihenőre. A harmadik etapban kiegyenlítettünk, és a negyedik negyedben a vezetést is átvettük, de fejben megint nem voltunk ott, így lassan elhúztak a srácok, és megnyerték a találkozót.

Mindkét mérkőzésen olyan gyermekded technikai hibákat vétettünk, amelyeket már nem szabadna. Ezeket kell a későbbiekben kiküszöbölni, és akkor lehet győzelmi esélyünk. Voltak szép megoldások, passz utáni befutásokból is tudtunk több pontot szerezni. Jó volt ezeket látni a pályán.

 
Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!