Kézilabda
Fekete Bozsana

Helyzetjelentés

Publikálva: 2018.12.08 Frissítve: 2018.12.08 Kézilabda

Kézilabdacsapatunk gőzerővel készül a folytatásra.

Női kézilabdacsapatunk az Európa-bajnoki szünetben sem tétlenkedik, gőzerővel készül a folytatásra. Golovin Vlagyimir tanítványai – Faluvégi Dorottyával, Márton Grétával és három ferencvárosi juniorral kiegészülve – a válogatottjait nélkülöző DVSC ellen játszottak edzőmeccset pénteken.

Láttam sok pozitívumot, de a kihagyott ziccereknek nem örültem – értékelt Vova a mérkőzés után. – Első edzőmeccsről lévén szó, egyelőre belefér, de ha előre akarunk lépni, ezen mindenképpen javítanunk kell. Egygólos vereséget szenvedtünk, ám ez akár fordítva is alakulhatott volna, ha kicsit jobban figyelünk a kritikus szituációkban.

Csapatunk nem változtatott az elmúlt két-három évben már bevált recepten: idén is az FTC-Rail Cargo Hungariával együtt készülünk a téli szünetben.

Karácsonyig a Ferencvárossal együtt dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetünk az erőnléti felkészítésre, meg tulajdonképpen mindenre. Eddig minden jól alakul, egyedül Termány Rita küzd kisebb betegséggel, de bízunk benne, hogy a bajnoki rajtra már tökéletes formába lendül.

A lányok legközelebb december 14-én lépnek pályára, ismét a Ferencváros játékosaival kiegészülve, ezúttal azonban a Dunaújváros lesz az ellenfél az Elek Gyula Arénában.


Az MTK Budapest kézilabda-szakosztályának támogatója:


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!