Tenisz
Gálfi Dalma

Házigazdához méltó rajt

Publikálva: 2017.09.23 Frissítve: 2017.09.23 Röplabda

Háromból három meccset nyert az OIB első tornáján az MTK Budapest ificsapata.

Szombaton, az MTK Budapest Röplabdacsarnokában rendezték a Torma Ágnes U19-es Országos Ifjúsági Bajnokság alapszakaszának első tornáját. A kék-fehérek ellenfelei az 1. MCM-Diamant Kaposvári Röplabda Akadémia, a Hercules SE és a Veszprémi Egyetem SC voltak.

Tímár Edit együttese esélyeshez méltó játékkal, három győzelemmel abszolválta szombati mérkőzéseit. A Hercules elleni nyitómeccs a vártnál is simább volt, a kék-fehérek mindössze tíz pontot engedtek ellenfelüknek. A második, Kaposvár elleni találkozó tűnt előzetesen a legnehezebbnek, de ezt is 3-0-ra nyerték a lányok. A harmadik, Veszprémmel vívott meccsre már elfáradtak a lányok, sok volt a pontatlanság, de végül ezt is behúzták a kék-fehérek.

Összességében nagyon elégedett vagyok a látottakkal, jól játszottunk. Főleg ahhoz képest, hogy csak most álltunk össze, ugyanis a keretből többen is a felnőttekkel edzenek, így még nem ismerik a társakat – értékelt Tímár Edit.

A csoport második tornáját 2017. november 11-én rendezik, Veszprémben.

A csapat tagjai: Baranyi Bella, Bíró Csenge, Jung Réka, Kiss Nelli, Lehoczki Laura, Lesi Olívia, Móri Blanka, Rácz Annamária, Sátorhelyi Lilla, Szabó Ágnes, Szalai Anna, Szatmári Lilla, Török Petra, Weibel Eperke

Hercules SE – MTK Budapest 0-3 (–3, –5, –2)
VESC – 1. MCM-Diamant Kaposvári RA 0-3 (–19, –10, –18)
Hercules SE – VESC 0-3 (–8, –0, –6)
MTK Budapest – 1. MCM-Diamant Kaposvári RA 3-0 (22, 19, 21)
1. MCM-Diamant Kaposvári RA – Hercules SE 3-0 (7, 2, 3)
VESC – MTK Budapest 1-3 (–18, 15, –24, –9)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!