Atlétika
Jankovics Dániel

Folytassa, kézilabdacsapat!

Publikálva: 2020.01.23 Frissítve: 2020.01.23 Kézilabda

A szintén 14 pontos Váci NKSE látogat az Elektromos-csarnokba.

A K&H női kézilabdaliga 14. fordulójában csapatunk a Váci NKSÉ-t látja vendégül az Elektromos-csarnokban. A két együttes augusztusi összecsapása sima, 31-21-es, hazai, váci győzelemmel ért véget.

Azóta azonban sok víz lefolyt a Dunán, most már mindkét csapatnak 14-14 pontja van, igaz, szombati ellenfelünk kettővel kevesebb meccset játszott, mint mi.

Szilágyi Zoltán tanítványai hat győzelemmel, két döntetlennel és öt vereséggel a tabella hatodik helyen állnak, csak jobb gólkülönbségüknek köszönhetően előzik meg az ugyancsak hat győzelemmel és két döntetlennel rendelkező kék-fehéreket.

A váciak legeredményesebb játékosa a 13 mérkőzésen 98(!) találatot jegyző Kácsor Gréta, míg nálunk a 15/88-as mutatóval büszkélkedő Tóth Eszter a házi gólkirály.

Ott szeretnénk folytatni, ahol legutóbb abbahagytuk – szögezte le vezetőedzőnk, Golovin Vlagyimir. – A legfontosabb, az utóbbi pár fordulóban mutatott formát hozni tudjuk.

A szombati mérkőzésen Nagy Ferenc és Túróczy József fújja a sípot, a hivatalos személyek dr. Vattay Gergely és Éles Péter lesznek.

2020. január 25. 18:00 MTK Budapest–Váci NKSE (K&H liga, 14. forduló); Elektromos-csarnok



Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!