Atlétika
Jankovics Dániel

Ez most más lesz

Publikálva: 2018.01.18 Frissítve: 2018.01.17 Röplabda

Tóth Gábor a decemberinél nehezebb meccsre számít a Palota ellen.

Győzelemmel kezdte csapatunk az NB I Liga küzdelmeit: Tóth Gábor tanítványai rendkívül küzdelmes, ötszettes csata végén tudták felülmúlni a Budaörsi DSÉ-t.

– A mérkőzés színvonalán meglátszott a téli szünet és a meccshiány, még picit vissza kell rázódnunk – értékelt Tóth Gábor. – Ugyanakkor nagyon fontos volt, hogy idegenben meg tudtuk szerezni a két pontot, és végre győztesen jöttünk ki egy ötszettes meccsből.

A győzelem és a rendkívül fontos két pont ellenére vezetőedzőnk nem volt maradéktalanul elégedett.

A Budaörstől azt kaptam, amire előzetesen számítottam, sokat is készültünk rájuk, nem igazán tudtak meglepni. A saját csapatomat illetően egyetlen kritikát tudok megfogalmazni: a figyelem és koncentráció tekintetében mindenképpen előre kell lépnünk, a saját dolgunkat könnyíthetjük meg ezáltal.

Szombaton, a Palota RSC otthonában lépünk pályára. Az alapszakaszban kétszer már legyőztük Glózik János együttesét, de Tóth Gábor ezúttal más meccsre számít, mint legutóbb, decemberben.

– Nagy különbség lesz az alapszakasz utolsó meccséhez képest, hogy ezúttal minden bizonnyal ott lesz a pályán Várhegyi Anikó és Irini is. Két meghatározó játékosról beszélünk – igaz, Noncsi remekül ugrott be azon a decemberi meccsen – emlékezett vissza vezetőedzőnk. – Most egy kéthetes ciklusban gondolkozunk: a héten kicsit nagyobb terhelést kapnak a lányok, változik a kondiprogram – persze még véletlenül sem lebecsülve a Palotát. A végső cél, hogy a Szombathely elleni meccsre csúcsformába kerüljünk.

A szombati találkozón Éri Gergely és Bibók Ferenc fújja a sípot.

2018. január 20. 17:00 Palota RSC – MTK Budapest; NB I Liga mérkőzés, Károly Róbert Kereskedelmi Szakközépiskola, Általános Iskola és Óvoda (1151 Budapest, Sződliget utca 24-30.)

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!