Kézilabda
Koronczai Petra

Érthetetlen összeomlás (VIDEÓ)

Publikálva: 2019.01.16 Frissítve: 2019.01.15 eSport

Csak három pontot szereztünk a RIFT ellen.

FIFA Pro Clubs csapatunk hétvégéről halasztott mérkőzésen a RIFT eSport ellen csatázott a fontos bajnoki pontokért. A Borbás – Vári, Szabó, Sliders, Czifra Ati – Balásfalvi, Rácz Bandi, Kárpáti, Bacsa – Chris_maj, Czifra Tomi összeállítású csapat a bajnokság élvonalának kiélezettsége miatt extra motiváltsággal lépett pályára a párharc első mérkőzésén.

MTK Budapest eSport–RIFT eSport 3-0 (1-0)

Az első félidőben sokáig nem sikerült megtalálni a rést a RIFT védelmén, végül a 42. percben sikerült az áttörés, Balásfalvi a bal szélről lőtt középre, ahol Bacsa érkezett, és a kapus előtt a hálóba passzolta a labdát. 

A második játékrészben újabb gólokat szereztünk. Chris_maj passzát ugyan lefülelték a védők a 66. percben, de Balásfalvi jó ütemben érkezett, megszerezte a labdát, egyedül törhetett kapura, és jobb belsővel a hosszú alsóba passzolt. A hosszabbításban összejött az újabb találat. Bacsa szabadrúgását Kárpáti passzolta középre, ahol Czifra Tomi levált védőjéről, és a kapuba emelt, beállítva a végeredményt.

RIFT eSport–MTK Budapest eSport 2-0 (1-0)

A visszavágón ismét megpróbáltuk magunkhoz ragadni a kezdeményezést, de ez több tényező együttállása miatt nem sikerült, és hamar látszódott, hogy ez a mérkőzés nem csapatunk gálázásáról fog szólni. Csapatunk kombinatív játéka csődöt mondott, és ezt ki is használta ellenfelünk, a 39. percben Dominko passzából Goldhair volt eredményes.

A szünetben megpróbáltuk rendezni sorainkat, ez helyzetekben is megmutatkozott, de a gól nem érkezett csapatunk számára, a hazaiaknál viszont jött a második találat. Roland beadását Kulcsár fejelte vissza Goldhairnek, aki megduplázta a RIFT előnyét.

A vereséget követően négy pontra kerültünk az éllovas UTE csapatától 10 meccsel a bajnokság vége előtt.

AZ MTK Budapest eSport szakosztály támogatója:

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!