Ritmikus gimnasztika
Pigniczki Fanni

Keresés

A homokon is helytálltak (GALÉRIA)

Publikálva: 2020.07.30 Frissítve: 2020.07.30 Cselgáncs

Klubunk cselgáncsozói a barlangászat után ezúttal a strandrögbi alapjaival ismerkedtek meg, és az új sportágban sem vallottak szégyent.

Különleges edzés várt klubunk cselgáncsozóira szerda este: Pánczél Gábor tanítványai a százhalombattai strand homokjában gyűltek össze, ahol a helyi csapat tagjai segítségével ismerkedhettek meg a strandrögbi alapjaival.

Úgy éreztem, épp itt az ideje, hogy kiszabaduljunk a teremből, most van időnk bőven, szabadon kísérletezhetünk. Egyik volt tanítványom a százhalombattai rögbicsapat tagja, felvettük a kapcsolatot, és igen rövid idő alatt össze is jött ez a közös edzés – árulta el vezetőedzőnk.

A kék-fehér dzsúdósok rövid bemelegítés és pár alapgyakorlat után fejest ugrottak a játékba, és nem is vallottak szégyent!

Csapatjáték lévén a rögbi összekovácsolja a társaságot, és külön motivációt jelentett az is, hogy ezúttal végre idegenek ellen kellett bizonyítanunk. A versenyek hiánya okozta ingerszegény időben nagyon üdítő élmény volt ez az edzés, ráadásul az erő- és az állóképesség fejlesztése szempontjából is hasznos volt, elsősorban a homok miatt. Brutális volt, percek alatt elfáradtunk – mondta klubunk kiválósága, Tóth Krisztián.

Az MTK-s cselgáncsozók olyannyira élvezték a szerdai tréninget, hogy a tervek szerint saját csapatot indítanak az augusztus második hétvégéjén rendezendő strandrögbiversenyen. További részletek az MTK Magazin szeptemberi adásában!

MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!