Kajak-kenu
Korisánszky Dávid

„Új feladatok várnak ránk” (GALÉRIA+VIDEÓ)

Publikálva: 2018.03.10 Frissítve: 2018.03.10 Röplabda

A TFSE legyőzésével véget ért a középszakasz, amelyet százszázalékos mérleggel zárt csapatunk.

TFSE–MTK Budapest 1:3 (–14, 22, –14, –15)
TF „D” épület, 150 néző
Vezette: Kiss Z., Varjasi M.

TFSE: Kolada 2, Csengeri 5, Czakó 1, Zolnai 4, Poór 8, Amaro 9
Csere: Canelle (liberó), Verebes, Dobó 1, Villám Cs. 10, Németh J.
Vezetőedző: Molnár István

MTK Budapest: Kötél 1, Godó 15, Nyuka 8, Legros 13, Takács D. 21, Kovács L. 7
Csere: Nagy F. (liberó), Lesi 1, Deli, Horváth Z.
Vezetőedző: Tóth Gábor

Az NB I Liga 10., azaz utolsó fordulójában csapatunk a TFSE otthonába látogatott. A két együttes legutóbbi meccsét 3:0-ra nyertük a Városmajorban, így ezúttal sem lehetett más a cél, mint a győzelem.

A fentieknek megfelelően kezdődött a mérkőzés, az első szettben rá tudtuk erőltetni akaratunkat a Zolnai Vandával felálló TF-re. Ebben a periódusban elsősorban Dessaa Legros állította megoldhatatlan feladat elé a hazaiakat, végül 25:14-re nyertük az első játékrészt.

A második szettre alábbhagyott a figyelmünk, 12:9-nél Tóth Gábor időt is kért, hogy rendet rakjon a fejekben. Eleinte úgy tűnt, sikerrel járt, 12:13-nál már Molnár Istvánnak kellett, időt kérnie. Sajnos az ő szavai is nyitott fülekre találtak, így – némi meglepetésre – a második játszmát végül be tudták húzni a vérszemet kapó hazaiak (22:25).

A harmadik szettre visszatért a mérkőzés elején látott MTK: bár a TF a folytatásban is rendkívül lelkesen küzdött, visszavettük a mérkőzés irányítását. Tóth Gábor – korábbi ígéretének megfelelően – igyekezett a junioroknál is számításba vett játékosokra támaszkodni, amit mindannyian remek játékkal háláltak meg. Takács Doroti a mérkőzés során 21, Godó Panni pedig 15 pontot csinált. A harmadik szettet – csakúgy, mint az elsőt – 25:14-re nyertük.

A játék képe a negyedik játszmában sem változott: hősiesen mezőnyözött ellenfelünk, ám fiataljaink rendre túl tudtak járni a hazaiak eszén. Így csapatunk elérte mindkét, a mérkőzés előtt kitűzött célját: veretlenül, tíz meccséből tízet megnyerve zárta a középszakaszt, illetve a vasárnapi megmérettetésre készülő fiatalok is lehetőséget kaptak a bizonyításra.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!