Taekwondo
Patakfalvy Luca

„Csapatként sikerült ezt a bravúrt elérnünk”

Publikálva: 2020.10.20 Frissítve: 2020.10.20 Kézilabda

Kézilabdacsapatunk vezetőedzője, Golovin Vlagyimir az M4 Sporton futó kézilabda-magazin vendége volt.

Bár Vova meghívásának apropóját eredetileg a Siófok elleni bravúr adta, az adás elején a műsorvezető, Török Olivér kitért a csapatot érintő koronavírusos megbetegedésekre is.

Minket is utolért a koronavírus, de szerencsére mindkét érintett játékos jól van, nincsenek tüneteik – szögezte le vezetőedzőnk. – Nem hittem volna, hogy velünk is megtörténhet, mégis bekövetkezett. Most tíz nap karantén vár ránk, aztán újrakezdjük a munkát.

Ahogy arra bizonyára sokan emlékeznek, Golovin Vlagyimir tanítványai múlt hét szerdán 33-31-es győzelmet arattak a bajnoki címre törő Siófok ellen.

Megnéztük a Győr és a Debrecen elleni meccseket, és azt láttuk, hogy a félidők végén mindig rosszabbul játszik a Siófok – ezt igyekeztünk kihasználni. Nagyon fontos két pontot szereztünk: a Siófok nem sok pontot fog elhullajtani, mi pedig így visszanyertük a Mosonmagyaróvár ellen elvesztetteket.

Bár Golovin Vlagyimir a csapategység fontosságát hangsúlyozta a szerdai bravúr kapcsán, Török Olivér a 4-1-es hajrából oroszlánrészt vállaló Suba, Pál, Szöllősi-Zácsik triót külön is kiemelte.

Örülök, hogy Szani és Tami is eredményes tudott lenni, de muszáj megemlíteni például Szabados Grétit is, aki kevésbé látványosan ugyan, de rengeteget melózott. Csapatként sikerült ezt a bravúrt elérnünk, és bízom benne, hogy több ilyen is lesz még a bajnokságban.

Vezetőedzőnk kifejtette véleményét továbbá Rutka Péterről, a siófoki edzőváltásról, illetve Bent Dahl bókjáról. A teljes beszélgetést IDE kattintva tudják megnézni.

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!