Taekwondo
Salim Omar

„A szakosztály történetének legjobb szereplése kimarad az évkönyvekből”

Publikálva: 2020.04.13 Frissítve: 2020.04.13 Kézilabda

Kézilabda-szakosztályunk vezetőjével, Paál Lászlóval beszélgettünk.

– Április 9-én döntött a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége: minden versenysorozatot befejezetté nyilvánított. Mit jelent ez az MTK Budapest szempontjából?

Nem a legjobb hír, de elfogadjuk, a jelenlegi helyzetben nem is tehetünk mást. Úgy néz ki, a szakosztály történetének legjobb szereplése kimarad az évkönyvekből.

– A K&H ligában a hetedik helyen álltunk a bajnokság felfüggesztésekor, és a Magyar Kupában is – nem lebecsülve a Kisvárdát – reális esélyünk volt a legjobb négy közé jutásra. Mi volt az idei sikerek titka?

Egyrészt nagyon összeálltak a lányok, jó szellemű társaság jött össze, másrészt magas színvonalú szakmai munka folyik – igaz, ez már évek óta elmondható –, harmadrészt pedig sokszor a pályán is számunkra kedvezően alakultak a dolgok, bravúrokat értünk el. Bízom benne, hogy ez jövőre is így marad.

– Mi volt számodra a szezon fénypontja?

Természetesen a Ferencváros elleni döntetlen, mivel soha korábban nem tudtunk pontot szerezni ellenük. De nagy győzelmet arattunk Szekszárdon a Dunaújváros ellen is: akkor azt hittük, hogy elérhető közelségbe került a nemzetközi kupaszereplés, de sajnos ezt a mostani események felülírták.

A teljes interjút megnézhetik az MTK Magazin adásában, május 2-án, délelőtt 11:00 órakor a Sport 1 TV-n.


 

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!