Atlétika
Diósi-Moravcsik Angéla

„A könyvnek mindig az eleje és a vége a legfontosabb” (LAPSZEMLE)

Publikálva: 2020.10.13 Frissítve: 2020.10.13 Tenisz

A negyedik Grand Slam-trófeáját ünneplő Babos Tímea szerint a döntő volt a versenyen a legrosszabb mérkőzésük, de nagyon boldog, amiért így is sikerült megvédeniük a címüket Kristina Mladenoviccsal.

Reálisan, de természetesen nagyon boldogan és büszkén értékelte pályafutása negyedik Grand Slam-trófeáját Babos Tímea, aki két szettben nyert Kristina Mladenovic oldalán a Roland Garros fináléjában.

A mi szempontunkból ez volt a verseny legrosszabb mérkőzése – jelentette ki a Nemzeti Sportnak Timi. – Bennem leginkább amiatt volt feszültség a találkozó közben, hogy érthetetlennek tartottam, hogyan tudunk ilyen gyengén játszani, miért nem megy jobban. Sokszor előfordult, hogy akadt egy-két jó pontunk, de egymás után több labdamenetet nem tudtunk összerakni.

Klubunk teniszezője azt mondta, különösen fontos volt nekik ez a győzelem azt követően, hogy a US Openen – igazságtalanul – kizárták őket, így az esélyt sem adták meg nekik a játékra.

Nagyon nehéz ennyi ideig buborékban élni, a legutóbbi huszonhárom napom teljesen egyforma volt – árulta el Babos. – Mindegyik Grand Slam-győzelem különleges valamiért, az első a legédesebb, az idei Australian Openen tökéletesen játszottunk, ez a Roland Garros pedig amiatt, mert speciális, furcsa körülmények között készültünk fel, és rossz játékkal nyertünk a döntőben. De a könyvnek mindig az eleje és a vége a legfontosabb: az évet tökéletes Australian Opennel kezdtük Kikivel, és a Roland Garroson címvédéssel zártuk, tehát nagyon boldogok és büszkék vagyunk.

Forrás: nemzetisport.hu

Kövess minket
MTK Hírlevél

Ne maradjon le egy eseményről sem!
Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre:

Csatlakozz RSS csatornáinkhoz és értesülj azonnal a legújabb hírekről, érdekességekről egy gombnyomásra!